NB III

2021.12.03. 21:08

Jöhet az utolsó őszi nekifutás

Az NB III őszi zárófordulója megyei rangadóval zárul Nyugaton, a Dunaújváros Szekszárdon egy győzelemmel megerősítheti pozícióját az élmezőnyben.

Káldor András

Gere Zoltánék (Gárdony, fehér) nehéz csata előtt állnak

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP CSOPORT

2021. december 5., 13.00 

Iváncsa KSE (13.) – Ferencvárosi TC II. (7.) 

 

Egy évvel ezelőtt a Fradi II. megnehezítette a későbbi bajnok dolgát Iváncsán, hiszen csak a 89. percben tudott egyenlíteni Suszter László. A tavaszi visszavágón aztán a Fejér megyei gárda 2-0-ra nyerni tudott a Népligetben. Idén jobban állnak a zöld-fehérek, de egy győzelem nagyot lendíthetne az Iváncsán. 

 

Szekszárdi UFC (12.) – Dunaújváros FC (2.) 

 

Az előző idényben egymást követte a két csapat a tabellán, és az első meccsükön a tolnaiak győztek 2-1-re, bár az előny az újvárosiaknál volt az összecsapás elején. A tavaszi visszavágón is ugyanez a végeredmény született, csak ellenkező előjellel. 

 

NYUGATI CSOPORT 

 

2021. december 5., 11.00 

 

Puskás AFC II. (12.) – Mol Fehérvár FC II. (13.) 

 

A Vidi II. előtt újabb megyei rangadó áll, megjósolhatatlan, hogy melyikük zsebelheti be a pontokat. Ha a tavalyi eredményeket nézzük, akkor a PAFC II. a párharc favoritja. Oda-vissza nyertek, Fehérváron 2-1-re, míg a Pancho Arénában 5-0-s győzelmet arattak egy éve. 

 

2021. december 5., 13.00 

 

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (19.) – BVSC-Zugló (2.) 

 

A tóparti gárda messze került a bennmaradást érő helytől, jelenlegi formájukat nézve nem ők a párosítás esélyesei. 

 

2021. december 5., 16.00 

 

Bicskei TC (7.) – Érdi VSE (10.) 

 

Mindkét csapat megnyerte tavaly az otthonában rendezett mérkőzést, előbb az Érd győzött 2-0-ra, majd a bicskei visszavágó is ugyanilyen eredményt hozott. Az utóbbi három meccsen hét pontot gyűjtő hazaiak tovább nyújthatnák sorozatukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában