NB II

2021.12.11. 08:01

Győzelemmel zárna az Alba

Az utolsó fordulójához érkezett az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság őszi szezonja, mindkét Déli csoportban szereplő Fejér megyei gárda hazai környezetben lép pályára a hétvégén.

Krebsz András

Bárdos Gergő és társai szépen akarnak búcsúzni

Forrás: Nagy Norbert / FMH-archív

Az öt győzelemmel és öt vereséggel a tabella 8. helyét elfoglaló albások idei teljesítménye elmarad a várakozástól, a Grőber Mátyás, Madár Imre páros által irányított együttes azonban az öt pontjával a kieső zónában tanyázó TFSE elleni szombati idényzárón még javíthat a pozícióján.

A legutóbbi fordulóban a Bugyi SE otthonában aratott magabiztos győzelem (22-30) lendületet adhat Bárdos Gergőéknek, egy újabb székesfehérvári sikerrel pedig legalább egy helyet feljebb léphet az együttes a sűrű középmezőnyben. Az összecsapás 17.30-kor kezdődik a VOK-ban.

A sereghajtó, eddig pont nélkül álló martonvásáriak szintén szombaton játsszák le idei utolsó bajnokijukat, Kurán István tanítványai a 4. Szigetszentmiklós U23-as csapatát látják vendégül a Tóth Iván Sportcsarnokban. A 18 órakor kezdődő találkozón Koncsár Gergelyék számára hatalmas bravúrra lenne szükség a pontszerzéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában