Utánpótlás csapatok

2021.12.01. 19:24

A röpis lányok nyertek, míg a fiúk most kikaptak

Az ÉDRA-MÁV Előre röplabda utánpótláscsapatai közül az U21-es fiúk vereséggel, míg a szintén U21-es lányok győzelemmel zártak.

Káldor András

Forrás: Pexels

Férfi NB II, U21-es korosztály, A csoport 

 

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – DSE RA 1:3 (21, -19, -20, -12) 

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Füzék, Ambrus, Balázs B., Tóth K., Boa, Sebestyén. Csere: Bandi, Szentesi (liberó). Vezetőedző: Gelencsér Balázs. 

DSE Röplabda Akadémia: Tamási, Kisházi, Tajti, Vida, Dulcz, Kecskeméti. Csere: Juhász B., Tóth K., Sümegi (liberó). Vezetőedző: Kövessy Balázs. 

– A Dunaújváros csapata teljesen megérdemelten nyerte a mérkőzést. Csalódást keltő volt a mai teljesítményünk, mert rosszul játszani lehet, de gyáván nem. Gyámoltalan megoldások garmadájával, folyamatosan húztuk magunkat lefelé, és képtelenek voltunk átlépni a saját árnyékunkat. Ez a vereség sok tanulságot hordoz magában, de legfőképpen azt, hogy mentálisan bizony rengeteg munka vár még ránk – fogalmazott Gelencsér Balázs vezetőedző. A tabellán a DSE az első, míg az ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár a negyedik helyen tanyázik.

 

Női NB II, U21-es korosztály, C csoport 

 

ZTE Röplabda Klub – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 0:3 (-13, -6, -2) 

ZTE Röplabda Klub: Ra­dóczi, Pete, Salzmann, Farkas F., Penzer, Bedő-Tálos. Csere: Horváth A., Tasnádi. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor. 

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Sólyom, Kiss L., Kovács E., Csabai, Kiss A., Szilágyi. Csere: Borostyán (liberó). Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk. 

– Gratulálok a lányoknak a győzelemhez és a felszabadult játékhoz! – mondta elégedetten a találkozó után a tabellán jelenleg a második helyen álló fehérváriak másodedzője, Szőke Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában