Sakk

2021.12.08. 07:11

A fehérvári királyok maradtak talpon

Fejér megyei sakk csapatai közül csak a fehérváriak zárták győzelemmel a Nemzeti Bajnokság másodosztályának soros fordulóját. A Rácalmás SE és a Gárdony VSE vereséget szenvedett.

Ferencz Balázs

Forrás: Pexels

Az NB II. Breyer csoportban a Fehérvár SE a Tatabánya SC sakk csapatát fogadta a második fordulóban, s küzdelmes mérkőzésen győzött.  Fehérvár SE – TSC Sakk Szakosztály 7 – 5. Győzött: Kiss Viktor, Albrecht Gábor, Csire Bence, Papagorasz Takisz, Pais Nimród, Fekete Csaba. Döntetlent ért el: Nádi Ferenc, Rabi-Nagy Dániel. A csapat veretlenül áll a tabella harmadik helyén.

Az Asztalos csoportban a Rácalmás SE csapata a Nagyatád együttesét fogadta és vereséget szenvedett. Rácalmás-Királysakk – SE Nagyatád 4,5 – 7,5. Győzött: Radics Nóra, Dalocsa Vince. Döntetlent ért el: Jánoshalmi Attila, Katona Ferenc, Ifj. Reményi Lajos, Reményi Szabolcs, Mezei Szilárd. A csapat a nyolcadik a tabellán.

A Gárdony csapata a Baja alakulatát látta vendégül. Papírforma eredmény született, az esélyesebb vendégek győztek. Gárdony VSE – Bajai SSC 4,5 – 7,5. Győzött: Csordás Péter, Szunyogh István. Döntetlen: Horváth József, Hidegh Eszter, Ifj. Mohácsi András, Klimkó Csaba, Gulácsi Donát. A gárdonyiak a hetedik pozíciót foglalják el a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában