foci

2021.11.07. 19:53

Túlságosan nehéz falat volt a Haladás

A Merkantil Bank NB II 15. fordulójában a tabellán 3. helyen álló Szombathelyi Haladás már az első félidőben eldöntötte a Csákvár elleni találkozót.

Káldor András

Szombathelyi Haladás – Aqvital FC Csákvár 4-1 (3-0)

Szombathely, 1517 néző

Vezette: Szőts Gergely (Bertalan, Bede T.)

Haladás: Rózsa – Kállai, Mocsi, Németh M., Bosnjak – Doktorics (Debreceni, 79.), Csilus T. (Hegedűs M., 89.), Holdampf, Kiss B. (Romic, 89.) – Tóth M. (Monori, 67.), Horváth R. (Szijjártó, 67.). Vezetőedző: Németh Szabolcs.

AFC Csákvár: Zelizi – Major G., Vaskó, Dulló, Bencze M. – Mészáros D., Magyar Zs. (Molnár R., 65.) – Torvund (Ominger, 78.), Kártik, Kalmár B. – Takács T. Vezetőedző: Mónos Tamás.

Gól: Csilus T. (24., 86.), Tóth M. (4.), Horváth R. (33.), ill. Kártik (47.)

Hidegzuhanyként hatott, hogy már a 4. percben előnyhöz jutott a Haladás, Horváth Rajmund szerzett labdát a bal oldali tizenhatosnál, Tóth Milánhoz passzolt, aki egy csel után 16 méterről a bal sarokba lőtt, 1-0. Majd rendezte sorait az AFC, és kiegyenlítetté vált a találkozó. Ez a 24. percig tartott, ekkor Horváth Rajmund cselezte át magát szépen a jobb oldalon, középre adott labdája Csilus Tamás elé került, akinek a 11 méteres lövését még bravúrral védte Zelizi Patrik, a kipattanót azonban Csilus T. 8 méterről a kapu közepébe vágta, 2-0. Még jóformán fel sem ocsúdtak a csákváriak, és a 33. percben jött a harmadik Haladás-találat. Németh Milán indította a baloldalon Tóth Milánt, aki az alapvonalnál egy csel után a hosszú oldalra ívelt, és az érkező Horváth Rajmund 6 méterről, kapásból a bal sarokba lőtt, 3-0.

A szünet jót tett vendégeknek, a 47. percben egy bal oldali szabadrúgás beívelése után Takács Tamás fejesét Rózsa Dániel kitenyerelte ugyan a léc alól, de érkezett Kártik Bálint, és a hálóba pofozta a labdát, 3-1. A 86. percben Doktorics Áron bal oldali beadását Csilus T. lekezelte, és 11 méterről a jobb sarokba lőtt, 4-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában