asztalitenisz

2021.11.03. 22:09

Szondis sikerek a Vörsas Kupán

A Honvéd Szondi asztaliteniszezői az Extraliga szünetében a Vörsas Kupán igyekeztek formában tartani magukat.

Németh Krisztián

Horváth Tibor, Epinger Márton, és Makai Dominik

Fotó: A klub

A felnőttmezőnyben egyesben Kishegyi Ákos a legjobb 8 közé jutásért maradt alul, míg párosban ezüstérmet szerzett a külföldön játszó Katus Krisztiánnal. Epinger Márton egyesben a legjobb 16 között esett ki, a válogatott Huzsvár Erik Bendegúztól kapott ki. Párosban Oroszki Péterrel a legjobb 8 közé jutásért búcsúztak. Kovács Dávid és Engelmann Zsolt párosát a legjobb 32 között angol vetélytársak állították meg.

Horváth Tibor, Epinger Márton, és Makai Dominik
Fotó: A klub

Az ifjúsági mezőnyben Kishegyi Ákos párosban Krebs Leventével kiélezett csatában búcsúzott a nyolcaddöntőben, a későbbi győztes ausztrálok ellen. Ugyanezen az ágon menetelt az Epinger Márton és Oroszki Péter kettőse, őket a negyeddöntőben ejtették ki az ausztrálok. Egyéniben Horváth Tibor és Epinger is a legjobb 16 között esett ki. Makai Dominik éppen, hogy lecsúszott a főtábláról, büki ellenfelével szemben döntő szettben maradt alul. Kishegyi Ákos egészen az elődöntőig menetelt egyesben, ahol a későbbi győztestől, Hőgye Dánieltől kapott ki nagyon szoros meccsen 4:3-ra, így bronzérmet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában