röplabda

2021.11.12. 20:58

Habkönnyű sikert értek el

A női röplabda NB I alapszakaszának 5. fordulójában a Jászságba utazott a MÁV Előre-BERICAP csapata és 57 perc alatt legyőzte a Jászberény Volleyball Team együttesét.

Káldor András

A fehérvári Szerencsés-Miklai Zsanett 22 pontot ért el

Fotó: A klub

Jászberény Volleyball Team – MÁV Előre-BERICAP 0:3 (-12, -15, 13)

Jászberény, 100 néző

Vezette: Villás Tibor, Kulcsár Gergely

Jászberény VT: Imre, Sléder, Patócs, Kállai, Horváth R., Magy O., Hajdú. Csere: Juhász V., Berényi, Somlai, Faragó, Farkas V., Lagzi-Kovács, Deme (liberók). Vezetőedző: Deme Gábor

MÁV Előre-BERICAP: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitszkaja, Kiss L., Bortnyikova, Szilágyi. Csere: Borostyán, Csabai, Sebestyén, Sántosi-Tóth, Kovács E. (liberó). Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk

A fehérvári Szerencsés-Miklai Zsanett 22 pontot ért el
Fotó: A klub

Az idei szezonban még nyeretlen, négyből négy mérkőzést elveszítő Jászberény Volleyball Teamnek nem sok esélyt adott a fehérvári gárda. Bár az első szett első felében még előnyt is kovácsolt a házigazda, ám ez mindössze rövid ideig tartott. 7-11 után robbantott a Loki, állva hagyta ellenfelét, és biztosan nyert. A folytatásban sem termett sok babér a hazaiak számára, dacára annak, hogy ebben a játszmában érték el a legtöbb pontot. A záró játékrész sem okozott sok gondot a Lokinak, és simán hozta a kötelezőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában