megyefoci

2021.11.18. 19:58

A hajrában minden változhat a tabellán

A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában Északon Iszkaszentgyörgyön ismét rangadóra készülnek a múlt heti siker után, míg Délen a Vajta II folytathatja remek sorozatát.

Káldor András

A Vajta II (narancs) a Besnyőt fogadja vasárnap

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

SIMIX ÜVEG-ÁSVÁNY ÉSZAKI CSOPORT

Riválisaival szemben meccshátrányban van a Sárszentmihály-Masterplast csapata, ám a hátralevő fordulókban még alaposan változtathat a tabella állásán. Mindenesetre nem valószínű, hogy különösebb gondjuk lesz a Csókakő ellen. Az Iszkaszentgyörgy vasárnap legyőzte a listavezető Sárkeresztest, és a Tordas R-Kord II ellen sem esélytelenek hazai pályán, amely feljebb repítheti őket. Hasonló a helyzet a csoportban mindössze egy vereséggel álló Kajászó együttesével, amely, amennyiben Csabdin legyőzi a Mány II-Csabdi legénységét, akkor akár az élre is állhat. A két egy-egy győzelemmel álló csapat mérkőzésén akár a Söréd II-Bodajk, akár a Vértesacsa nyerne csupán a nevük mögött álló pontok száma fog változni, előnyösebb pozíciót már nem tudnak elfoglalni a tél szünet előtt.

2021. november 21. vasárnap, 13.00

Söréd-Bodajk II (11.) – Vértesacsa (10.), Gyúró (5.) – Csákberény (13.), Sárszentmihály-Masterplast (7.) – Csókakő (12.), Iszkaszentgyörgy (4.) – Tordas R-Kord II (3.), Mány II-Csabdi (8.) – Kajászó (2.)

Szabadnapos: Újbarok (9.), Magyaralmás SE (6.), Sárkeresztes SK (1.)

A Vajta II (narancs) a Besnyőt fogadja vasárnap
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

HORFER SERLEG DÉLI CSOPORT

Mindhárom, az őszi elsőségre pályázó csapat hazai környezetben játszik, így csupán rajtuk múlik, hogy mennyire fognak messzire jutni. A Velence SE hazai pályán makulátlan mérleggel bír, és nem valószínű, hogy ez változna ezen a hétvégén. Az Alap KSE kikapott legutóbb Rácalmáson, és nem lesz könnyű dolga a Dinnyéssel szemben sem. Érdekes mérkőzésre van kilátás Vajtán, ahol az egyaránt zsinórban nyolc győzelmet számláló Vajta II a Besnyővel mérkőzik.

2021. november 20., szombat 13.00

Baracska (10.) – Lajoskomárom II (12.), Beloiannisz (2.) – Tác-Csősz GSE (16.)

2021. november 21. vasárnap, 13.00

Sárszentágota (7.) – Dég (15.), Kulcsi SE (9.) – Rácalmás SE (13.), Alap KSE (3.) – Dinnyés (11.), Velence SE (1.) – Nagylóki SE (6.), Cece (14.) – MPF-Ráckeresztúr (8.), Vajta II (4.) – Besnyő (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában