Győzelem Győrben

2021.10.26. 22:22

Szondi-siker az asztalitenisz Extraligában

Az asztalitenisz férfi Extraliga hatodik fordulójában magabiztosan nyert a Honvéd Szondi, az Aqvital Csákvári TC kikapott a listavezetőtől.

Németh Krisztián

Jakab Gábor játékos-edző vezetésével (jobbról a második) a Honvéd Szondit csak egyetlen pont választja el a dobogótól

Fotó: a klub

Két rivális együttes mérte össze erejét a hétvégén Győrben. Molnár Krisztián, Zombori Dávid, Jakab Gábor és Kishegyi Ákos volt a szokásosnak mondható csapat-összeállítás a fehérváriaknál. A párosok 1:1-gyel végződtek, Molnár Krisztián és Zombori Dávid magabiztosan 3:1-re verte a Győr erősebb párosát, a szerb válogatott Stefan Kostadinovic és Marsi Márton kettősét. Jakab Gábor és Kishegyi Ákos duója alulmaradt. Az első körben Jakab Gábor, Molnár Krisztián és Zombori Dávid magabiztos győzelmükkel megadták az alaphangot a későbbi folytatáshoz. A második körben Kishegyi Ákos nagy küzdelemben 3:2-re legyőzte Lung Dánielt, míg Molnár Krisztián és Zombori Dávid továbbra is hibátlan marad, a Szondi így 7:3-ra vezetett összetettben. A végső győzelmet, ami egyben csapatgyőzelmet is ért, Kishegyi Ákos szerezte meg, 3:1-re felülmúlta a győriek utánpótlás játékosát, Pálfy János Jakabot. 8:5-re nyert a Szondi.

Jakab Gábor játékos-edző vezetésével (jobbról a második) a Honvéd Szondit csak egyetlen pont választja el a dobogótól
Fotó: a klub

Az Aqvital Csákvári TC csapata az Extraligában a listavezető Komlói Bányászt fogadta. A vendégek magabiztosan, 8:2-es végeredménnyel szerezték meg a győ­zelmet.

A Szondi a negyedik, a Csákvár az ötödik helyen áll.

A Honvéd NB II-es együttese Bonyhádon igazságos, 9:9-es döntetlennel zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában