Frissen Fejérből

2021.10.24. 15:59

Stabil játékával esélyt sem adott a PAFC a Lokinak és három góllal nyert idegenben

Egyik legjobbját, az MTK ellen vállsérülést szenvedő kapust, Tóth Balázst nélkülöznie kellett a cívis városban a felcsútiaknak.

Németh Krisztián

DVSC-Puskás Akadémia NBI.

Fotó: Kovács Péter / MW

A találkozó csaknem egészén nem ment a Lokinak a szekér, sokszor a legegyszerűbb játékelemeket sem sikerült megvalósítaniuk. De a derbi elején észnél kellett lenniük Szolnoki Rolandéknak, mivel az akkor még lelkes DVSC több veszélyes támadást is vezetett. Aztán fordult a kocka, érvényesült a papírforma, érett a vendég gól, amely a 20. percben egy véleményes büntető formájában érkezett meg: Komármi György harcolta ki, Jakov Puljic pedig értékesítette, 0-1. A második gólt is egy remek mélységi indítás előzte meg, majd Jakub Plsek tálalt középre Libor Kozáknak, 0-2.

Fotó: Kovács Péter / MW

A fordulás után próbált felzárkózni a Debrecen, de csak egy les-gólra futotta erejéből, az ex-felcsúti Tischler Patrik révén. A 69. percben pontot tett a látogatás végére a PAFC, Libor Kozák fejjel is betalált a mérkőzésen egy szögletet követően, 0-3. Az szinte már nem osztott-szorzott, hogy az először kezdő Németh Krisztiánt kiállították a hazaiaktól. A szépítés még benne volt a pakliban, amikor Varga József fejjel kapura csúsztatott egy szögletet, Markek Tamás a helyén volt! A ráadásban a kapufa mentette meg a DVSC-t a negyedik góltól. Corbu Marius így nem tudott feliratkozni a gólszerzők közé, ám csapata továbbra is veretlen idegenben. A DVSC utóbbi négy meccséből hármat elveszített, nem éppen Huszti Szabolcs a legnépszerűbb mostanság a cívis városban.

DVSC-Puskás Akadémia FC 0-3 (0-2)

Gól: Puljic (11-es), Kozák (2)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában