labdarúgás

2021.10.09. 10:00

Nem lefutott párosítások a megyei másodosztályban

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulója következik, számos érdekesnek ígérkező találkozóval.

Káldor András

A Vál csapata (zöld) Fehérvárcsurgóra látogat

Fotó: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A csoport egyetlen szombaton megrendezésre kerülő mérkőzésén nem az eddig még mindössze egy pontot szerző Pázmánd SE csapatának áll a jelző, igaz a Bicske II. sem verhetetlen otthon, bizonyította ezt a Pátka is. A remekül rajtoló Vál Fehérvárcsurgón gyarapíthatja pontjai számát, míg a listavezető Csórra nem vár habkönnyű kilencven perc a Főnix Parkban. Ugyancsak kemény összecsapásra van kilátás Pátkán, ahol a Bakonycsernye vendégeskedik. A Bányász tavaly mindkét mérkőzését megnyerte ellenük – bár ez a Pátka erősebb, mint akkor.

2021. október 9., szombat, 15.00

Bicske II. (6.) – Pázmánd SE (14.)

2021. október 10., vasárnap, 15.00

Szár (10.) – Pusztavám-Jüllich (13.), Fehérvárcsurgó (12.) – Vál (2.), Videoton Baráti Kör (8.) – Csór Truck Trailer (1.), Pátka (5.) – Bakonycsernye (4.), Puskás AFC III. (7.) – Herceghalom (3.), Pákozd (11.) – Etyek (9.)

A Vál csapata (zöld) Fehérvárcsurgóra látogat
Fotó: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap

DÉLI CSOPORT

Szomszédvárak rangadójával indul a forduló, amennyiben a Szabadegyháza felülkerekedik az Adony csapatán, akkor elszabadulhat a sereghajtó pozíciójából. A tabella élén álló Vajta számára nem jelenthet problémát az Aba legyőzése, ahogy Lepsényben is a Baracs tűnik esélyesebbnek a három pont megszerzésére. Kiélezett csata várható Nagykarácsonyban, de az idén magára találó Seregélyes sem mehet biztosra a Szabadbattyán ellen. Szintén megjósolhatatlan az Előszállás és a Káloz mérkőzésének kimenetele is. A Mezőfalva és a Polgárdi a 2017/2018-as megyei I. osztályú bajnokságban nagy meccseket vívott, akkor a Mezőfalva 5-3-ra győzött, a csapatok idei mérlegét nézve ezúttal sem lenne meglepetés egy hasonló végeredmény…

2021. október 9., szombat, 15.00

Szabadegyháza (14.) – Adony (10.)

2021. október 10., vasárnap, 15.00

Nagykarácsony (2.) – Nagyvenyim (8.), Seregélyes (3.) – Szabadbattyán (9.), Aba-Sárvíz (13.) – Vajta (1.), Előszállás (5.) – Káloz (7.), LMSK (12.) – Baracs (4.), Mezőfalva (6.) – Polgárdi (11.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában