Frissen Fejérből

2021.10.12. 17:30

Kétmeccses ultimátum az Albánál

A rosszabb szezonkezdésnek meglettek a következményei az Alba Fehérvár kosárlabdázóinál, a vezetőség a pécsi vereséget követően súlyos szankciókat helyezett kilátásba a csapat felé.

Beke Zsombor

Forrás: pixabay

Az Alba nem kezdte túl fényesen a 2021/2022-es bajnoki idényt. Dejan Mihevc együttese paksi, hosszabbításos sikerrel rajtolt (106-104), majd elég sima vereséget szenvedett hazai pályán a címvédő Falco KC ellen. Ez utóbbi még talán a szurkolók szemében is megbocsátható lett volna, hiszen a szombathelyi gárda bivaly erős kerettel vágott neki az idei kiírásnak. Ezután idegenben a DEAC otthonában (88-73) kaptak ki Lukácsék, majd Székesfehérváron szinte végig vezetve verték a Pethő Ákos edzette Nyíregyházát. Legutóbb Pécsen játszott egy nehezen megemészthető találkozót a gárda. Félidőben 60-37-re vezettek Vojvodáék, de innen tudott fordítani a PVSK, és végül 103-99-es hazai győzelem született. A vereség után a fehérvári klubvezetés ultimátumot adott a gárdának, a vezetők felvették a kapcsolatot a menedzserekkel, így ha a csapat teljesítménye nem javul, személyi változások is történhetnek az együttesben.

– Nem mehetünk el szó nélkül az eredmény mellett, a vereségnek lesznek következményei – nyilatkozta Simon Balázs, az Alba Fehérvár KC ügyvezetője a klub honlapjának. – Hétfőn délelőtt elbeszélgettünk a játékosokkal és a szakmai stábbal, mert nem vagyunk elégedettek az eddigi teljesítménnyel. A csapat kétmeccses ultimátumot kapott, hogy bizonyítsa sokkal több van benne, mint amit eddig mutatott. A folytatásban más koncentrációt és játékot várunk el. Dolgozunk a csapat megerősítésén is, ezért felvettük a kapcsolatot ügynökökkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában