Dunaújvárosi Acélbikák

2021.10.24. 23:46

Két harmadnyi remek lendület

A végeredménynél árnyaltabb a kép, negyven percig versenyképes volt a DAB az Erste Liga vasárnapi játéknapján.

Németh Krisztián

A piros mezes DAB jól játszott, de „elfogyott”

Fotó: DAB / Anda F.

DAB – MAC HKB Újbuda 3-9 (1-1, 2-4, 0-4)

Dunaújváros, 128 néző. V.: Varjú, Tímár, Sábián, Kocsány.

DAB: Krajcovic – Erdély, Pozsár, Szappanos (2), Szűcs 1, Török 1 (1) – Benke, Bobcek, Németh P., Németh Á., Tamás (1) – Druja, Szécsi, Horváth Á., Dudkin, Lőczi – Gebei (1), Marosi 1. Vezetőedző: Leo Gudas.

MAC: Farkas R. – Macaulay 1 (2), Tóth G. 1 (3), Schlekmann 1 (3), Gooch 3 (2), Dansereau 3 (2) – Garát (1), Pozsgai 1, Djumic, Molnár B., Izacky (1) – Dóczi, Csollák, Stevens (1), Ritter, Kozma – Varga K., Pápa, Weidemann, Ádám. Vezetőedző: Kangyal Balázs.

Kiállítások: 10, ill. 8 perc.

Kapura lövések: 30-77.

A piros mezes DAB jól játszott,
de „elfogyott”
Fotó: DAB / Anda F.

A Titánok miskolci diadala megihlette a szomszédvárat! 34 másodperc után Török Viktor szerzett vezetést, 1-0! A MAC elleni pontszerzés még inkább csodaszámba ment volna. Tóth Gergely gyorsan ki is egyenlített, 1-1. Nem fújt ki a DAB, agilisan játszott a MAC ellen! A középső harmadban megiramodott a budai gárda. Pozsgai Tamás, Schlekkmann Márk, végül Trevor Gooch zörgette meg a hazaiak hálóját, 1-4. De nagyot ment a DAB is! Tamás István büntetőből vasat lőtt, nem úgy Marosi Máté, aki 37. percben, majd másfél minutummal később Szűcs István lőtt gólt, 3-4. Más kérdés, hogy Keegan Dansereau lehűtötte a kedélyeket, góllal zárta és nyitotta a harmadokat, 3-6. Ráadásképpen pedig mesterhármasig jutott, ahogy Trevor Gooch is 3-9. A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a sereghajtó pozícióba csúszott le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában