Frissen Fejérből

2021.10.23. 12:30

Folytatódik a Csór és Vál versenyfutása a megye II. labdarúgó bajnokságban

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban az ünnepre való tekintettel – akárcsak az összes osztályban – vasárnap rendezik a 10. forduló összecsapásait. Északon alsóházi rangadóra kerül sor, míg Délen némiképp „csendesebb” játéknapnak nézünk elébe.

Káldor András

A Vál csapata (sárga) Szárra látogat a hétvégén

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI csoport

A forduló nagy kérdése, hogy az eddig két nyeretlenül álló, és a mezőny végén kullogó Pusztavám-Jüllich, vagy a Pázmánd SE örülhet-e először a három pont megszerzésének, vagy netán megosztoznak a pontokon a felek? A listavezető Csór Truck-Trailer ezúttal a Bicske II együttesét fogadja, a vendéglátóknak van elszámolni valójuk riválisukkal, mivel tavaly ősszel elvitte mindhárom pontot a bicskei legénység Csórról (1-3).

Az idén megtáltosodó Vál a stabilan a középmezőnyben tanyázó Szárhoz látogat, és az esélyek mellettük szólnak, bár a száriak legutóbb Pázmándon bizonyították, hogy nem lehet ellenük biztosra menni. A Bakonycsernye csapata eddig inkább hazai pályán villogott, most a nem kifejezetten jó passzban levő Fehérvárcsurgó otthonában próbálhatja meg bezsebelni a győzelmet. A címvédő Herceghalomra nem vár sétagalopp Fehérváron, bár a Videoton Baráti Kör mérlege eddig idegenben jobb, de ez akár most meg is fordulhat.

2021. október 24., vasárnap, 14.30

Pázmánd SE (14.) – Pusztavám-Jüllich (13.), Szár (7.) – Vál (2.), Csór Truck Trailer (1.) – Bicske II (8.), Fehérvárcsurgó (12.) – Bakonycsernye (4.), Videoton Baráti Kör (10.) – Herceghalom (3.), Pátka (5.) – Etyek (9.), Puskás AFC III (6.) – Pákozd (11.)

A Vál csapata (sárga) Szárra látogat a hétvégén
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

DÉLI csoport

A lepsényi veresége óta összekapta magát a Szabadbattyán, zsinórban négy győzelmet jegyezhetett, míg a Nagyvenyim vasárnap alapos verésbe szaladt bele hazai környezetben a Mezőfalva ellenében. Az utóbbi két forduló két vereséggel párosult a Nagykarácsony háza táján, igazán nem tudni mi az oka a mostanáig szárnyaló gárda pálfordulásának, de ennek ellenére még mindig ezüstérmes helyen állnak a tabellán. Az Adony ellen azonban nem vár rájuk könnyű kilencven perc, ezen kívül pedig egy győzelemre van tőlük az őket üldöző Előszállás. Vészesen csúszik a tabella alsó régiója felé a Káloz csapata, amely a sereghajtó Szabadegyháza ellen egy sikerrel javíthatna pozícióján.

2021. október 24., vasárnap, 14.30

Szabadbattyán (4.) – Nagyvenyim (10.), Nagykarácsony GYSA (2.) – Adony (8.), Seregélyes (6.) – Vajtai RSC (1.), Szabadegyháza (14.) – Kálozi SE (11.), Aba–Sárvíz (12.) – Baracs SE (7.), Előszállás SE (3.) – Polgárdi (9.), LMSK (13.) –Mezőfalva (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában