Foci

2021.10.31. 20:24

Átütőerő nélküli játék Csákváron

A Merkantil Bank NB II 14. fordulójában az AFC Csákvár ellen a sereghajtó, és eddig nyeretlen Tiszakécskei LC csapata megszerezte első győzelmét.

Káldor András

A csákvári Takács Tamásnak most nem ment a játék

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Visinka Ede visszatért! Az előző két idényben a csákvári gárdát irányító szakember a hazai szurkolók számára szokatlan kispadon foglalt helyet, és a lefújás után ő és csapata örülhetett…

Az első negyedórában bőven gyakorolhatták a vendégek a szögletrúgásokat, négyet végeztek el ebben az időszakban – eredménytelenül. Elsősorban a mezőnyben pattogott többet a labda, a csapatok nem nagyon alakítottak ki említésre méltó lehetőséget egészen a 27. percig. Ekkor Mim Gergely szerzett a jobbszélen labdát, de Ominger Gergő „eltörte” a lövését, és így Holczer Ádám tisztázni tudott. Majd a 33. percben Takács Tamás futotta le a védőket, megnyerte a párharcát Kiprich Dániellel szemben, ám éles szögből leadott lövése elsuhant a kapu előtt.

A csákvári Takács Tamásnak most nem ment a játék
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az 50. percben egy szöglet után levágódó labdát az egykoron három évet Csákváron eltöltő Kiprich Dávid az ötösön belülről, közelről bebelsőzte Zelizi Patrik kapujába, 0-1. A folytatásban is akadozott a házigazdák játéka, ráadásul a 73. percben Heffler Norbert lábában volt a gól. Az ötös bal sarkán teljesen tisztára teljesen tisztára játszotta magát a rutinos középpályás, de gyengén rúgta el a hosszú sarokra a labdát, bár Zelizi verve volt, de Dulló Martin nagyot mentett.

Aqvital FC Csákvár – Tiszakécskei LC (0-0) 0-1

Csákvár, 200 néző

Vezette: Oláh Gábor (Baghy, Vörös)

AFC Csákvár: Zelizi – Major G., Tányéros, Dulló, Bencze M. – Mészáros D. (Bakos, 61.), Ominger (Kalmár B., 76.) – Mim (Murai, 76.), Kártik, Torvund (Molnár R., 61.) – Takács T. Vezetőedző: Mónos Tamás.

Tiszakécskei LC: Holczer – Oláh M. (Csősz, 69.), Farkas A., Csáki, Kiprich D., Uzoma – Erdei (Pongrácz, 81.), Kovács B., Vachtler, Heffler N. (Pál A., 89.) – Kalmár F. (Zádori, 69.). Vezetőedző: Visinka Ede.

Gól: Kiprich Dávid (50.)a játszotta magát a rutinos középpályás, de gyengén rúgta el a hosszú sarokra a labdát, bár Zelizi verve volt, de Dulló Martin nagyot mentett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában