Frissen Fejérből

2021.10.14. 12:06

A továbbjutás küszöbén a MÁV Előre-Bericap

A MÁV Előre-Bericap női röplabdázói a Magyar Kupa sorozatában kezdték meg hivatalosan a 2021/2022-es idényt. A kék-fehérek a Kispest SE ellen nyertek a selejtező első mérkőzésén.

Káldor András

Szerencsés-Miklai Zsanett (MÁV Előre-Bericap) a mezőny legeredményesebb játékosa volt

Fotó: A klub

Kispest SE – MÁV Előre-Bericap 0-3 (-18, -19, -18)

Budapest, 46 néző

Vezette: Nagy Zsombor, Bodrogi László.

Kispest SE: Riczkó, Bendek, Németh J., Kőszegi, Horváth D., Törköly, Lisztes, Dani, Szabó K., Karkusz. Edző: Takács Gergely

MÁV Előre-Bericap: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitszkaja, Kiss L., Bortnyikova, Kiss A., Szilágyi, Fáskerti, Sebestyén, Sántosi-Tóth, Kovács E.

Edző: Jurij Melnyicsuk.

Szerencsés-Miklai Zsanett (MÁV Előre-Bericap) a mezőny legeredményesebb játékosa volt
Fotó: A klub

A nyár folyamán jelentős vérfrissítésen átesett fehérvári gárdának nem okozott különösebb gondot a nyáron az NB I-be felkerült fővárosi gárda három játszmában történő legyőzése.

- A felkészülési időszakot jól zártuk, ahogy a mérkőzés eredménye is mutatja. Ez volt az első tétmérkőzésünk, így néhol látszódott is a játékunkon a kezdeti idegesség, de sikeresen meg tudtuk ugrani az akadályokat. – értékelte a látottakat Jurij Melnyicsuk vezetőedző.

A párharc visszavágójára 2021. október 28-án 19 órakor kerül sor a Videoton Oktatási Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában