Frissen Fejérből

2021.10.23. 11:00

A harmadik harmadban ment el a meccs

Beke Zsombor

Fotó: DEAC Jégkorong

DEAC – Titánok 6-2 (1-1, 1-1, 4-0)

V.: Kincses, Lövei, Sipos, Szeszák

DEAC: Hetényi – Kloz, Vokla, Dalecky, Novotny, Turcotte, Gőz, Klimek, Hári, Kuleshov, Spirko, Berta, Sándor, Mazzag, Molnár, Sági, Almási, Bogesic, Kozma

Titánok: Horváth – Keceli, Lundin, Dézsi, Nagy, Fekete, Ambrus Cs., Jábor, Skakodub, Csiszer, Mayer, Szabó, Győrffy, Reiter, Farkas, Dolinar, Molnár, Tkachenko, Kóger, Nochta, Kucsma

Gól: Kuleshov (2), Novotny, Hári, Spirko, Berta ill. Keceli-Mészáros, Dolinar

Kapura lövések: 57-19

Kiállítások: 8 ill. 16 perc

Fotó: DEAC Jégkorong

A Titánok péntek este a DEAC otthonában léptek jégre. Anatoli Bogdanov tanítványai jól kezdték a találkozót, a 3. percben egy Hetényiről kipattanó korongot Keceli-Mészáros juttatott a kapuba, 0-1. A kiállításokkal tarkított első játékrészt sajnos nem tudták kihúzni a fehérvári fiatalok, a 18. minutumban Novotny egyenlített, 1-1. A második harmad hasonlóan az elsőhöz gyors Titán gólt hozott, Fekete cselezte ki a hazai védőket, majd a pakk Dolinar elé került, aki nem hibázta el a helyzetet, 1-2. Nem sokáig tarthatott a vendégek öröme, Spirko kotort be közelről egy kipattanót, 2-2. Beszorult a Fehérvár, de újabb gól már nem esett ebben a húsz percben.

Nem úgy az utolsóban. A záróetap borzasztóan sikerült a Titánoknak, 5 perc alatt Kuleshov kétszer is mattolta Horváthot, majd a harmad derekán Berta góljával eldőlni látszott a három pont sorsa, 5-2. Az 58. percben Hári Norbert állította be a végeredményt.

A Titánokra vasárnap újabb mérkőzés vár, Reiterék Miskolcra utaznak majd a hét utolsó napján.

– Azt gondolom, hogy a két, Hetényinek lőtt gól felpörgette a srácokat. Mint fiatal csapat, megfizettünk az apró hibákért. A harmadik harmadban a sok kiállítás megbosszulta magát, illetve a kulcsjátékosainknak sok volt a jégideje. Így is voltak lehetőségeink a harmadik játékrészben, vissza is jöhettünk volna, de sajnos most ez van. Időbe telik tanulni, és bármennyire is szeretnénk, nem tudjuk sürgetni a dolgot. Várjuk a következő meccset, ami mindig új esélyt tartogat – nyilatkozta a fehérváriak vezetőedzője a klub honlapjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában