foci

2021.10.30. 07:30

A hajrá felé kanyarodik a megyei II. osztály

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában az őszi elsőséget is befolyásoló összecsapások következnek.

Káldor András

A sárgában játszó Vál a hétvégén a Pázmándot fogadja

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI csoport

A Bakonycsernye amennyiben lépést szeretne tartani az élbollyal, akkor a Bicske II. ellen feltétlenül otthon kell tartania a pontokat. Dolgukat talán megkönnyíti, hogy vendégeik idegenben nem túlságosan acélosak ebben az idényben eddig, míg a csernyeiek négyből három párharcot megnyertek. A tabella élén álló Csór Truck-Trailer csapatára nem vár könnyű kilencven perc, mivel ellenfelük, a Szár együttese az utóbbi öt mérkőzését megnyerte, és ez mindenképpen tekintélyt parancsoló. A Vál az előző heti szári vereség után a Pázmánd SE ellen javíthat, míg a múlt héten a második helyre felkapaszkodó címvédő, Herceghalom számára nagy valószínűséggel nem okoz gondot a Fehérvárcsurgó legyőzése.

2021. október 30., szombat 14.30

Bakonycsernye (4.) – Bicske II. (9.)

2021. október 31., vasárnap 13.30

Csór Truck Trailer (1.) – Szár (7.), Vál (3.) – Pázmánd SE (13.), Pákozd (11.) – Pátka (6.), Etyek (8.) – Videoton Baráti Kör (10.), Herceghalom (2.) – Fehérvárcsurgó (12.), Pusztavám-Jüllich (14.) – Puskás AFC III. (5.)

A sárgában játszó Vál a hétvégén a Pázmándot fogadja
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

DÉLI csoport

A forduló kiemelt összecsapása lesz Vajtán, bár a házigazdák tavaly öt gólt hintettek vendégeik hálójába, A Nagykarácsony ősszel kiegyensúlyozott formát mutat, ám meglepetés lenne, ha pontot tudnának rabolni. Mezőfalván „hatpontos” csatára kerül sor, amennyiben a házigazdák begyűjtik a három pontot, akkor helyet cserélnek az Előszállás gárdájával. Kálozon is tabellaszomszédok párharcára kerül sor, hazai siker esetén itt is előreléphetne a vendéglátó együttes.

2021. október 31., vasárnap 13.30

Vajta (1.) – Nagykarácsony (2.), Adony (12.) – Szabadbattyán (5.), Mezőfalva (4.) – Előszállás (3.), Polgárdi (9.) – Aba-Sárvíz (11.), Baracs (8.) – Szabadegyháza (14.), Káloz (7.) – Seregélyes (6.), Nagyvenyim (10.) – LMSK (13.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában