Nem lesz egyszerű

2021.10.13. 23:29

A bajnokságot jól kezdő UTE érkezik a Titánokhoz

Csütörtökön a Titánok jégkorongcsapata az Újpestet fogadja az Erste Ligában.

Beke Zsombor

A székesfehérvári védelem vélhetően nem fog unatkozni csütörtökön sem

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A fővárosiak a tabella harmadik helyéről várhatják a folytatást, kilenc mérkőzés alatt 20 pontot gyűjtöttek. Az UTE vezére a korábban évekig Fehérváron védő Rajna Miklós, aki pazar formában kezdte a 2021/2022-es idényt. A válogatott kapus 96,54 százalékkal véd, és immáron másodszor választottak meg a ligában a hét játékosának.

A székesfehérvári védelem vélhetően nem fog unatkozni csütörtökön sem
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Titánok ezzel szemben nem kezdte jól a bajnokságot. Ahogy arra számítani lehetett, az alaposan megfiatalított együttesnek hullámzó a teljesítménye. Az elmúlt hetekben nagyobb arányú vereségekből is kijutott a Fehérvárnak, de akár a Győr, akár a MAC ellen közel volt a pontszerzés. Legutóbb a dunaújvárosi megyei rangadón ugyan sok hibával játszott a Titánok, így is reális esély volt a vereség elkerülésére. Bár a fiataloknak nehéz dolguk lesz, ha összeszedetten játszanak, megnehezíthetik az Újpest dolgát. A csütörtöki találkozó 18.40-kor kezdődik a Raktár utcában, a belépés továbbra is ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában