jéghoki

2021.09.16. 20:18

Új légiós a Titánoknál

Beke Zsombor

Forrás: Pixabay

A Fehérvári Titánok bejelentette, hogy náluk folytatja pályafutását Maxim Veshutkin. Az orosz játékos szélsőként és centerként is bevethető, korábban megfordult a Vasas, a Gyergyó és a Csíkszereda együttesében is. Eddig pályafutása alatt 65 Erste Liga mérkőzésen lépett jégre, ezeken 71 pontot (29 gól, 42 assziszt) jegyzett.

Az új érkezőről a Titánok honlapjának Arany Máté másodedző nyilatkozott:

– Úgy éreztük, segítségre lesz szükségünk a támadásokban, kell a tűzerő előre. Maxim több Erste Ligás csapatban is szerepelt már, mindegyikben pont/meccs, vagy jobb teljesítményt nyújtott. Ismeri a ligát, ismeri a csapatokat, reméljük így a mi együttesünkbe való akklimatizálódás is gördülékenyebb lesz, mintha egy teljesen új légiósról lenne szó. Természetesen a legfőbb célunk a saját játékosaink fejlesztése, és úgy vélem, Maxim biztosan tudja ezt a célt szolgálni – legyen ez a támadások szervezése vagy éppen befejezése, ugyanúgy a tapasztalatok megosztása is nagyon hasznos dolog lehet a csapaton belül – mindezzel hozzásegítve minket az eredményességhez.

A 27 éves jégkorongozó reméli, hasznos tagja lehet majd a fiatal fehérvári csapatnak:

– Kaptam egy megkeresést a vezetőségtől, és szerencsére sikerült is megegyezni. Szeretném a Titánokat segíteni céljaik elérésben, és hasznos tagja lenni a csapatnak. Fiatal és jó csapatba kerültem, tetszik a projekt, amit felvázoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában