Nyereményekkel járhat

2021.09.15. 09:45

Szurkolj Te is! – Az iskolások számára versenyt hirdet a PAFC

A Puskás Akadémia FC a 2021–2022-es szezonjában újra elindítja az iskolai programját, ami a klub és a diákok legnagyobb örömére nagy sikert aratott az előző szezonokban is.

FMH-információ

Szurkolói pillanatkép a Pancho Arénából

Fotó: Török A./MW/archív

A programban részt vevő intézmények tanulói ingyenesen nézhetik meg a szezon hazai bajnoki mérkőzéseit a világ egyik legszebb stadionjában.

A program célja, hogy minél több általános és középiskolás látogasson el a PAFC hazai találkozóira, a Pancho Arénába, ahol testközelből láthatják kedvenceiket, s nem csupán a futballszurkolók világába pillanthatnak bele, de talán kedvet kapnak magához a játékhoz is és megszeretik a labdarúgást.

Érdemes kilátogatni a Puskás Akadémia FC hazai bajnoki mérkőzéseire minél nagyobb létszámban, hiszen a mérkőzéseken szurkoló iskolások számára versenyt hirdet a klub.

Pályázati feltélekek:

– minimum 20 fő jelentkezése (mérkőzésenként);

– részvétel legalább három mérkőzésen a szezonban;

– az iskola részéről kijelölt kapcsolattartó kiválasztása és megnevezése, aki minden hazai mérkőzés előtt (4-5 nappal) egyezteti a várható létszámot.

Szurkolói pillanatkép a Pancho Arénából
Fotó: Török A./MW/archív

Amit biztosít a klub:

– a diákok minden csoportos bejelentkezésnél ingyenesen látogathatnak el a hazai NB I-es mérkőzésekre (10 fő diákonként 4 fő felnőtt kísérőnek biztosítjuk az ingyenes mérkőzéslátogatást)

– a legfrekventáltabb ülőhelyeket biztosítjuk a mérkőzésekre a csoport tagjainak, így a pálya közelében drukkolhatnak a Puskás Akadémia FC játékosainak

– a csoportok buszos utazását bizonyos feltételek mellett megtérítjük, kérjük, egyeztessenek az iskolai kapcsolattartóval a jelentkezés során

– a stadion bejáratánál a klub munkatársai segítenek abban, hogy a diákok minél gyorsabban és gördülékenyebben bejussanak a szektorokba.

A három, magát legnagyobb létszámban biztosító csapat az alábbi díjakat nyeri.

1. helyezett: 200 000 Ft értékű informatikai eszközök

2. helyezett: 150 000 Ft értékű iskolai berendezések

3. helyezett: 100 000 Ft értékű sportfelszerelések

Különdíjat kap a legaktívabb tanár és a leghangulatosabb csoportképet készítő iskola!

További információk a + 36(20)274-6875-ös telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában