Foci

2021.09.25. 15:00

Nehéz forduló vár a megyei csapatokra

Az NB III 9. fordulójában a Közép csoportban játszó csapatok idegenben lépnek pályára, míg nyugaton egyedül a Gárdonynak kell utaznia.

Káldor András

A fehérben játszó Bicske a Kelen SC-t győzné le Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP csoport

2021. szeptember 26., 11.00

Ferencvárosi TC II. (11.)– Dunaújváros FC (3.)

Nem sok babér termett az előző idényben az újvárosiaknak, mivel mindkét találkozójukat elvesztették a zöld-fehérekkel szemben. Ez évben viszont jobban megy a szekerük, ráadásul idegenben még veretlenek.

2021. szeptember 26., 16.00

Monor SE (6.) – Iváncsa KSE (17.)

Szerdán átszakadhatott a gát Iváncsán, hét, balul sikerült mérkőzés után először zsebelhették be a három pontot, és valamelyest a gólkülönbségükön is javítottak 5-0-as győzelmükkel. Tavaly Monoron 1-1-et játszottak, míg a „visszavágón” tükörsima 3-0-as iváncsai győzelem született Balogh László és Tóth Zoltán góljainak köszönhetően. A Monor idén otthon még veretlen, reálisan egy pontra azonban jók lehetnek a Fejér megyeiek.

NYUGATI csoport

2021. szeptember 26., 11.00

Mol Fehérvár FC II. (17.) – Pápai Perutz FC (9.)

Az előző szezonban, tavaly októberben 2-0-ra nyert a Vidi II. a jelenleg Budafokra kölcsönadott Szabó Levente, és a Puskás Akadémia FC-t erősítő Géresi Krisztián találataival. Tavasszal pedig Elek Ákos góljával még vezettek Pápán a piros-kékek, de a hazaiak ki tudtak egyenlíteni. A Perutz FC egy győzelmet szerzett idegenben idén, valamint egy döntetlen mellett kétszer vereséggel zárt.

Puskás Akadémia FC II. (13.) – Gyirmót FC Győr II. (8.)

Izgalmasnak ígérkezik a két NB I.-es klub tartalékcsapatainak találkozója, a vendégek az előző fordulóban hazai pályán kaptak ki a Bicskétől, míg a PAFC II. meccse elmaradt Mosonmagyaróváron, a hazaiak kérésére elhalasztották, mivel keretükben többen is lebetegedtek. A vendégek idegenbeli mérlege jobb, mint pályaválasztóként, igaz többet is játszottak Győrtől távol.

A fehérben játszó Bicske a Kelen SC-t győzné le Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

2021. szeptember 26., 16.00

Bicskei TC (15.) – Kelen SC (14.)

Szerdán kivágta a rezet a Bicske, másodszor nyert idegenben, ám hazai pályán még nem nyertek, úgyhogy itt a kiváló alkalom: az újonc ellen megszerezhetik az első győzelmüket. A vendégek a BLASZ I. osztályának az élén végezve jutottak fel az NB III.-ba, és eddig stabilan ott vannak a középmezőnyben. Legutóbb hazai pályán kaptak ki 3-1-re a rutinos Veszprémtől.

Komárom VSE (6.) – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (19.)

Az agárdi legénység az utóbbi három fordulóban, úgy tűnik, elindult felfelé, ezt az egy győzelem, és a két döntetlen is jelzi, ám ennek igazán akkor lenne még nagyobb értéke, ha pontot, tudnának hozni Komáromból. A vendéglátók a negyedik idényüket játsszák már az NB III.-ban, úgyhogy nem lesz könnyű ellenük. Tavaly 3-1-re győzött az egykori szövetségi kapitány, Bozsik Péter által dirigált együttes, viszont Agárdon már a hazai gárda ünnepelhetett 2-1-es győzelmével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában