foci

2021.09.08. 20:49

Korosztályos siker San Marino ellen

A Fejér megyei játékosok aktív közreműködésével 4-0-ra nyert a magyar U21-es labdarúgó-válogatott San Marino ellen.

Németh Krisztián

Fotó: pixabay.com

Az Izrael elleni 2-1-es, szoros hazai vereséget követően a miniállamba volt hivatalos Gera Zoltán szövetségi edző csapata. A csapatkapitányi karszalagot ezúttal is Szendrei Norbert, a Mol Fehérvár fiatalja viselte, aki úgy vezette győzelemre együttesét, hogy minden gólhoz köze volt legalább egy, a Puskás Akadémiához köthető játékosnak. A zalaegerszegi kölcsönjátékos Skribek Alen

két gólt és egy asszisztot vállalt, betalált a Hollandiában ugyancsak kölcsönszerződéssel pallérozódó Kiss Tamás is, aki Komáromi György passzát követően irányította a labdát a hálóba. Válogatottunk nagy fölényben játszott, és a második félidőben a helyzeteit is jó hatásfokkal használta ki.

A csoport másik két mérkőzésén is vendéggyőzelem született a két 6 pontos éllovas révén, Izrael Lengyelországban győzött 2-1-re, a németek pedig 3-1-re verték idegenben a letteket. Októberben két hazai mérkőzést játszunk: a lengyel és a német válogatottat fogadjuk Szegeden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában