NB III

2021.09.03. 23:37

Fontos meccsek következnek

A hétközi játéknap után szombat délután ismét pályára lépnek az NB III-as csapatok, a 6. fordulóban.

Káldor András

Agárdon rangadó lesz Fotó: KRI

KÖZÉP csoport

2021. szeptember 4., 16.00

Dunaújváros FC (1.)–Monor (3.)

Egy pont előnnyel vezeti riválisa előtt a tabellát az újvárosi gárda. Abból a szempontból lélektani előnyben vannak, hogy az előző idényben egyszer legyőzték idegenben (3-1), egyszer pedig döntetlent (2-2) játszottak a Pest megyei legénységgel.

Iváncsa KSE (19.)–Vác FC (16.)

A másfél héttel ezelőtt történt edzőváltás óta a kupában ugyan brillírozott a házigazda, de szerdán kikapott Makón. Tavaly Iváncsán 6-0-ra nyertek, Vácott 0-0-át játszottak.

Agárdon rangadó lesz
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

NYUGATI csoport

2021. szeptember 4., 16.00

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (20.)–Bicskei TC (17.)

Úgy kellene a pocsékul rajtoló, és idejekorán edzőváltáson átesett tópartiaknak a pont, mint egy falat kenyér. Nem találták még meg a ritmust idén, és azon három csapat közé tartoznak az egész NB III-ban, amelyek még csak vesztettek.

Kelen SC (6.)–Mol Fehérvár FC II. (13.)

A hazaiak a budapesti bajnokságot nyerték meg, így még ismerkednek a harmadik vonallal. Ettől függetlenül borsot törtek már több csapat orra alá, és a fehérváriaknak is figyelniük kell rájuk.

ZTE FC II. (7.)–Puskás Akadémia FC II. (8.)

Az NB I-es tartalékcsapatok egymást követik a tabellán, így rangadó jellegű lesz a találkozójuk. A zalaiak a mögöttünk hagyott szezonban otthon 2-0-ra győztek, a PAFC II. viszont májusban visszavágott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában