kézilabda

2021.09.21. 14:21

Fehérvárra érkezik a világválogatott

A K&H női kézilabda Liga 3. fordulójában rangos ellenfelet, az ötszörös Bajnokok Ligája győztes, és 15-szörös magyar bajnok Győri Audi ETO KC csapatát fogadja szerdán 18 órakor az Alba Fehérvár KC együttese.

Káldor András

Hudák Emma felszabadult játékot vár az ETO ellen

Fotó: A klub

Két Bajnokok Ligája összecsapás közé ékelődik a győriek látogatása, hiszen a múlt szombaton Ljubljanában a Krim Mercator legyőzése után érkeznek, majd e hét szombatján már a CSZKA Moszkva csapatát fogadják az Audi Arénában. Nincs könnyű helyzetben az Alba, mert egy hete az ugyancsak BL szereplő FTC Rail-Cargo Hungária is kellemetlen perceket okozott számukra, és nagy valószínűséggel így lesz ez a győriek ellen is. Bár a nyáron komoly átalakuláson esett át a vendégcsapat, de a régi-új vezetőedző Ambros Martin irányításával ismét a régi arcukat mutatják a zöld-fehérek. A fehérváriak a tisztes helytállásban bízhatnak.

Hudák Emma felszabadult játékot vár az ETO ellen
Fotó: A klub

- A Fradi ellen egész meccsen küzdöttünk, és a Vasassal szemben mutatott hibákat kijavítottuk. Nem mi leszünk az ETO ellen az esélyesek, de ugyanúgy kell felfognunk a mérkőzést, mint az előző héten. Felszabadultan kell játszanunk, és száz százalékot kell a pályán nyújtanunk, és ez feltétlenül előnyünkre válhat – fogalmazott csapata honlapján a nyáron érkező Hudák Emma, aki több poszton is bevethető az Alba Fehérvár KC gárdájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában