foci

2021.08.18. 21:16

Nem tudtak dönteni – Csákvár és a Siófok összecsapása kiegyenlített mérkőzés volt

A Merkantil Bank NB II 4. fordulójában a Csákvár és a Siófok összecsapása kiegyenlített mérkőzést hozott.

Káldor András

Sokszor nem kímélték egymást a játékosok

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Aqvital FC Csákvár – BFC Siófok 0-0

Felcsút, Pancho Aréna, 150 néző

Vezette: Oláh Gábor (Szalai D., Sinkovicz)

Aqvital FC Csákvár: Auerbach – Csirmaz, Dulló, Tányéros, Bencze – Baracskai, Bakos (Mészáros D., 68.), Magyar Zs. (Ominger, 46), Kalmár B. (Torvund, 62.) – Murai (Mim, 46.), Takács T. Vezetőedző: Mónos Tamás.

BFC Siófok: Szmola – Po­lényi, Jagodics B., Horváth M., Varga B. – Szakály A. (Nikházi, 46.), Varjas – Cipf (Balogh B., 65.), Szakály D. (Kecskés, 78.), Kiss B. (Tóh Z., 72.) – Elek B. (Horváth P., 65.). Vezetőedző: Domján Attila.

Sokszor nem kímélték egymást a játékosok
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Hét nap alatt három meccset játszanak a csapatok, ezért forgatja a csákvári tizenegyet Mónos Tamás vezetőedző. Tányéros Ádám még nem lépett pályára kezdőként idén, Murai Sándor pedig ismét ott volt a találkozó kezdetén a sárga-kékeknél, valamint eltiltása után visszatérhetett Bakos Szabolcs is. Kemény szerelésekkel indított a vendégcsapat, Csirmaz István volt a szenvedő fél, zsinórban kétszer küldték őt a gyepre. Agresszívan letámadott, feltolta a védekezését a Siófok, a 12. percben egy jobb oldali beadás után az ügyeletes Balaton-parti gólfelelős, Elek Bence lőtt fölé 11 méterről, majd Szakály Attila veszélyeztetett. A folytatásban nem emelkedett a szurkolók vérnyomása, inkább a küzdőjelleg dominált, mint a játék, és a kapuk sem forogtak veszélyben. A látogatók ugyan jobban megbecsülték a labdát, mint házigazdáik, ebből nem nagyon tudtak profitálni. A 38. percben láthattuk a meccs addigi legnagyobb helyzetét, Csirmaz jobb oldali beadását Takács Tamás csúsztatta meg fejjel, de a labda a kapu előtt elsuhant. A félidő hajrájában próbálkoztak a kék mezesek, kicsit ismét beszorítva ellenfelüket.

 

A szünetben kettőt cserélt a Siófok, kíváncsian vártuk, mennyit lendít ez a csapata játékán? Cipf Dominik keverte meg a védőket, közeli lövését védte Auerbach Martin. Az 53. percben megint Takács került helyzetbe, Bakos passzát lőtte kapura, de Szmola Bálint kiütötte az erős labdát. Ezt követően Varjas Zoltán kapott remek labdát, egyedül maradt, kapásból emelt kapura, és csupán rajta múlott, hogy nem örülhettek gólnak csapattársai. A 82. percben a csereként beállt Horváth Péter egyedül törhetett kapura, nagy sansza lehetett volna a gólszerzésre, de kisodródott, és erejét vesztett lövése nem okozott gondot Auerbachnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában