Frissen Fejérből

2021.08.22. 14:00

Három országos bajnoki cím a sárosdiaknak

Sikeresen szerepeltek a Sárosdi Szkander Klub versenyzői a Balatonedericsen megrendezett szkander országos bajnokságon: 3 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzéremmel tértek haza.

V. Varga József

Barzsó Alexander balról a második Fotó: Barzsó István

A viadalra összesen 107 sportroló nevezett (köztük a határokon túlról, Ausztriából és Szlovákiából is), akik 17 kategóriában, súlycsoportban jobb és bal kézzel is megküzdöttek egymással.

Barzsó Alexander balról a második
Fotó: Barzsó István

A sárosdi klub karbirkózóinak eredményei: Barzsó Henrietta (61 kg) –65 kg kategóriában jobb és bal kézzel is 1. helyezést ért el. Kovács Caroline-nal nyomott izgalmas csatájuk után ők kapták a nap legnagyobb mérkőzéséért járó díjat. Barzsó Alexander (70 kg) kipróbálta magát a 90–100 kilogrammos versenyzők között, ahol bal kézzel a nála jóval nagyobbakat is legyőzve 1. helyezést ért el, míg jobb kézzel 2. helyezést.

Barzsó Henrietta (középen) és Verbóczki Luca (jobbról a második)
Fotó: Barzsó István

Verbóczki Luca (60 kg) a női –65 kg kategóriában jobb kézzel a 2., bal kézzel a 3. helyezést gyűjtötte be. Menyhárt Gergely (75 kg) amatőr abszolút kategóriában jobb kézzel 4., míg bal kézzel 6. lett. Szabó Krisztián pedig ugyanebben a kategóriában jobb kézzel a 6., míg bal kézzel a 9. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában