Foci

2021.08.13. 12:42

Akár az élre is ugorhat az Újváros gárdája

Az NB III 3. fordulója következik, több igen figyelemre méltó mérkőzéssel, valamint egy megyei rangadóval.

Káldor András

Tavaly a Komárom (zöld) otthon legyőzte a Bicskei TC-t Fotó: Kricskovics Antal

KÖZÉP csoport

2021. augusztus 15., 17.30

Gerjeni SK (15.)-Iváncsa KSE (14.)

Két forduló elteltével nyilván még nem lehet rangadóról beszélni, ám az kétségtelen, hogy egymást követi a két csapat a tabellán. A címvédő Iváncsa kissé beragadt a rajtnál, de a Tolna megyei bajnok, a pontvadászat abszolút újonca ellen kötelező lesz a győzelem – még akkor is, ha ezt idegenben kell kivívni.

Dunaújváros FC (3.)-HR-Rent Kozármisleny (1.)

Ez a találkozó a rangadó kategóriába tartozik, mindkét együttes jól kezdte a pontvadászatot, pontveszteség nélkül állnak. Egy évvel ezelőtt a Baranya megyei legénység elvitte Újvárosból mindhárom pontot (0-2), és hazai pályán sem bírtak velük a piros-fehérek. Ezen az összecsapáson 0-3 után jött Szepessy Róbert találata, ám ez kevésnek bizonyult az üdvösséghez.

Tavaly a Komárom (zöld) otthon legyőzte a Bicskei TC-t Fotó: Kricskovics Antal

NYUGATI csoport

2021. augusztus 15., 11.00

Mol Fehérvár FC II (13.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (18.)

A Vidi II szerdán kivágta a rezet a ZTE FC II otthonában, és a hajrában fordított, míg a Gárdony nem tudta ledolgozni kétgólos hátrányát az FC Nagykanizsa ellen. A megyei rangadón az előző idényen Papp Marcell góljával nyert a Fehérvár a Parkerdőben, és a visszavágón is sima, 3-0-as piros-kék siker született, itt Elek Ákos kétszer volt eredményes, Dékei Márk pedig egyszer.

2021. augusztus 15., 17.30

VLS Veszprém (2.)-Puskás Akadémia FC II (7.)

Két győzelemmel rajtoltak a vendéglátók, legutóbb, a hétközi fordulóban Bicskéről vitték haza a pontokat. Az előző idényben a 3. helyen záró bakonyi alakulat hazai pályán már több, mint egy éve veretlen, és nem is bírt velük a PAFC II. A felcsúti mérkőzésen megosztoztak a felek a pontokon, ám Veszprémben 3-1-re a hazaik nyertek. Ezek után megállapítható, hogy nem vár könnyű kilencven perc Nagy Ádám csapatára.

Komárom VSE (10.)-Bicskei TC (19.)

Valljuk meg mindenki jobb bicskei szezonkezdetre számított, ám két vereség után sem a sárga-kékek számítanak a párharc favoritjainak Komáromban. Ráadásul Bozsik Péter csapata szerdán fordulatos meccsen kinyitotta a gólcsapokat, és ötöt vágott a Pápai Perutz FC hálójába, hazai pályán. Az előző szezonban mindkét csapat hozta az otthoni mérkőzését, A Bicske 2-0-ra nyert ősszel, míg a Komárom is győzött 2-0-ra két gólzsákja, a szerdán háromszor betaláló Tóth Alex, és Végh Tibor góljaival. Rájuk különösen kell majd figyelni a bicskei védelemnek, ha el akarják kerülni az újabb vereséget. Az azonban aggasztó lehet számukra, hogy a gárda messze van még a csúcsformától és több kulcsjátékosa sem hozza azt a teljesítményt, amiért a csapatba jelölte

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában