Mol Fehérvár FC

2021.07.06. 14:56

Szurkolói információk: kötelező a védettségi igazolvány az Ararat ellen

A Mol Fehérvár FC csütörtökön 20 órakor kezdi meg szereplését az újonnan létre hozott Európa Konferencia-ligában. Az első selejtezőkörben az örmény Ararat Jereván alakulatával harcol a továbbjutásért a Vidi. Az első összecsapást Székesfehérváron rendezik. A találkozót azon szurkolók tekinthetik meg, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

Ferencz Balázs

A Sóstói stadion mellett is adta az erőt a válogatottnak a szurkolósereg

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A belépőket online, vagy elővételben az ismert árusító helyeken (VidiShop. Petőfi Kultúrtanszék, Fehérvár Jegyiroda) lehet megvásárolni. A klub felhívja a nézők figyelmét arra, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adni a nevet, valamint születési helyet és a születési dátumot is. Az adatok pontosságát a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ellenőrzi.

Amennyiben a szurkoló érvényes 2020/2021-es őszi vagy éves bérlettel rendelkezik (nem váltotta vissza), az EKL első selejtezőjének hazai mérkőzésére a szezonbelépő érvényes lesz. A Mol Fehérvár FC figyelmeztet, hogy az A szektorokban az UEFA előírásának megfelelően bizonyos részek lezárásra kerültek. Amennyiben valakinek a bérlete ebbe a szektorba szól, akkor a szabad helyek közül tud választani érkezési sorrendben. Az A C, D, illetve RBD szektor első négy sora lezárásra kerül. A hatályos jogszabályoknak megfelelően a MOL Aréna Sóstóba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogadják el. A 18 éven aluli nézők védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére.

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A legdrágább belépő 9000,-, a legolcsóbb kedvezményes jegy 1000,- Forintba kerül. 14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet, vásárlás alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók. A mozgáskorlátozott szurkolók számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában