foci

2021.07.25. 19:52

Öt fiatal kapott profi szerződést

Ugyan új sportigazgató még nincs, de a Mol Fehérvár FC öt fiatal labdarúgóval is profi szerződést kötött.

Ferencz Balázs

Fotó: pixabay.com

Ketten már nem ismeretlenek az NB I-ben szereplő felnőttcsapat háza táján sem. A kapus, a 17 éves Dala Martin és a 16 éves támadó, Tóth Tamás Vid a piros-kékek saját nevelésű futballistái, és már az egész nyári felkészülést az élvonalbeli kerettel dolgozták végig, s edzőmeccseken is szóhoz jutottak. Ugyancsak szerepelt már felkészülési mérkőzésen a Vidi első csapatában Kovács Bence. A felvidéki irányító középpályás tavaly érkezett a Győri ETO FC-től Fehérvárra, az előző idényben az U17-es és U19-es csapatok mellett az NB III-as Vidi II.-ben is pályára lépett. A galántai születésű, 17 éves szlovák utánpótlás-­válogatott Kovács a Vidi II.-vel készül.

A nyári átigazolási időszakban érkezett a klubhoz és az NB III-as Vidi II.-vel dolgozik a 19 esztendős Berekali Márk és Papp Milán. Berekali 2016-ban Szekszárdról került a Puskás Akadémiára, ahol az U16-os, U17-es és U19-es csapatokban pallérozódott, az előző idényben az NB III-as Puskás AFC II. egyik alapembere volt. Papp Milán 2014 és 2020 között szerepelt a Puskás utánpótláscsapataiban, legutóbb az NB II-es Csákvárban, majd a szintén másodosztályú Szeged együttesében futballozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában