Foci

2021.07.18. 20:14

Magabiztos csákvári győzelem született

A labdarúgó NB II. új idényére készülő Aqvital FC Csákvár lejátszotta negyedik felkészülési mérkőzését is. Mónos Tamás együttese hazai környezetben aratott magabiztos győzelmet a Békéscsaba ellen.

Beke Zsombor

Kalmár Benedek

Fotó: Aqvital FC Csákvár

A Csákvár a szombati találkozóig három felkészülési mérkőzést játszott, a Sopron és a Békéscsaba ellen vereséget szenvedtek, míg a Veszprémet legyőzték Mónos Tamás tanítványai. A negyedik derbin ismét a Békés megyei alakulat volt az ellenfél, a csákvári csapatban pályára lépett a korosztályos válogatott Bencze Márk is. A 21 esztendős támadó középpályás hét évig a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett, majd 2016-ban Hollandiába igazolt, 2019-ben tért haza Siófokra, majd játszott Mezőkövesden is.

A Békéscsaba elleni találkozón 0-0-s félidő után magabiztos, 3-0-s Fejér megyei siker született, a gólokat Grúber Zsombor, Ominger Gergő, Sejben Viktor szerezte. A csapatban helyet kapott a Puskás Akadémiától visszatérő Major Gergő és Posztobányi Patrik, valamint Ominger Gergő, aki kooperációs szerződés keretében jó eséllyel Csákváron kezdi el az új idényt.

Kalmár Benedek
Fotó: Aqvital FC Csákvár

Aqvital FC Csákvár–Békéscsaba 3-0 (0-0)

Csákvár 100 néző.

Csákvár: Auerbach – Csirmaz, Tányéros, Dulló, László – Torvund, Mészáros D., Bakos, Kalmár B. – Murai, Takács T. Csereként pályára lépett: Zelizi (kapus), Vaskó, Koch, Major G., Sejben, Ominger, Posztobányi, Vörös, Bencze, Gruber, Kun.

A napokban az is eldőlt, hogy Mónos Tamás együttese a nyitófordulóban a csákvári pálya felújítása miatt Felcsúton fogadja majd az NB I.-ből kieső DVTK együttesét 17.30-tól. Az, hogy a negyedik fordulóban (augusztus18.) hol fogadja az Aqvital a Siófokot, még nem dőlt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában