foci

2021.07.22. 17:23

Ingyenes nyitány a csákvári focirajongóknak

Jelenleg edzőtáborban készülő Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata meghálálva szurkolói támogatását, az első fordulóban ingyen engedi be a csákvári lakcímkártyával rendelkező nézőket.

Beke Zsombor

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A csákvári centerpálya felújítása miatt a Merkantil Bank Liga első fordulójában, augusztus elsején a Fejér megyei együttes a felcsúti Pancho Arénában fogadja majd az NB I-től búcsúzó DVTK-t. Meghálálva az előző, nehéz szezonban is biztosított támogatást, a klub meglepetéssel készül szurkolóinak.

A Csákvárra visszatérő Dulló Martin (sárgában) az első fordulóban hazai közönség előtt léphet pályára Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– A magunk módján szeretnénk megköszönni szurkolóink kitartását, hogy az elmúlt szezonban a zárt kapus meccsek idején is magunk mögött érezhettük őket. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a Pancho Arénában megrendezésre kerülő első bajnokira ingyen engedjük be a csákvári lakcímkártyával rendelkezőket – nyilatkozta a csákvári egyesület honlapjának az elnök, Nagy Sándor. A miskolciak elleni mérkőzés 19 órakor kezdődik majd. Fontos kiemelni, hogy a jogszabályoknak megfelelően csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni a stadionba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában