jéghoki

2021.07.05. 21:29

Alakulóban a Bikák kerete

Az utóbbi hetekben jelentős lépéseket tett kerete megszilárdításáért a Dunaújvárosi Acélbikák vezetése, többen is szerződést hosszabbítottak a legénységből.

Káldor András

A rutinos Szappanos Dávid folytatja a DAB-nál

Fotó: a klub

Így a következő szezonban is a Bikák jégkorongegyüttesét erősíti a 34 éves csatár, Szappanos Dávid, aki tíz évvel ezelőtt érkezett először Dunaújvárosba. Akkor zsinórban négy szezont töltött piros-fehérben, majd öt év kitérő után tavaly nyáron tért vissza. A mögöttünk hagyott idényben 32 találkozón 29 pontot (13+16) szerzett.

Pozsár Márk ugyancsak a csapat tagja lesz a 2021/22-es szezonban, a 22 esztendős bekk a tavalyi szezonban érkezett Dunaújvárosba, és összesen harmincegy találkozón lépett jégre.

A rutinos Szappanos Dávid folytatja a DAB-nál
Fotó: a klub

Gebei Gergely is hosszabbított, a 21 éves támadó a harmadik felnőtt szezonjára készül szülővárosában, utánpótlás éveit a Dunaújvárosban és a KMH csapatánál töltötte, de játszott a tengerentúlon is.

Szintén a DAB kötelékében marad továbbra is Somogyi Nátán, a 20 éves csatár tavaly hat alkalommal kapott lehetőséget a felnőtt csapatban, ez idő alatt egy asszisztot jegyzett, a junior bajnokságban huszonnégy mérkőzésen 37 (15+22) pontot szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában