Frissen Fejérből

2021.07.27. 16:50

A sárosdi karbirkózók a világbajnokságra készülnek

A Halászteleken megrendezett Judgement Day Pro League Gemenc Kupán a Sárosdi Szkander Klub két versenyzője is ötmenetes szupermeccset nyomott. Sikerrel!

V. Varga József

Verbóczki Luca (b) és Barzsó Henrietta Fotó: Barzsó István

Barzsó Henrietta svájci ellenfelét, Michalina Bleikert 5–0-ra verte meg, míg Verbóczki Luca szlovák ellenfelét, Martina Sojkovat szintén 5–0-ra győzte le. A versenyen egyébként nyolc szupermeccset bonyolítottak le, illetve egy világszínvonalú verseny zajlott, ahol nyolc profi versenyző küzdött meg az összdíjazásban 11 ezer US dollárért.

Verbóczki Luca (b) és Barzsó Henrietta
Fotó: Barzsó István

Amint Barzsó Istvántól megtudtuk: nem pihennek sokat a Sárosdi Szkander Klub versenyzői, hiszen a héten Szlovákiába utaznak, a július 31-ei világkupára, majd augusztus 7-én Balatonedericsre, a szkander országos bajnokságra. Szeptember 17–26. között pedig Grúziában (Batumiban) rendezik meg a sorban 42. szkander világbajnokságot, melyen Barzsó Alexander (senior 65 kilogramm), Barzsó Henrietta (senior 60 kg) és Verbóczki Luca (junior19 60 kg) is asztalhoz áll majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában