Frissen Fejérből

2021.07.30. 15:00

A csákváriak Felcsúton fogadják vasárnap este a Diósgyőrt

Vasárnap 19 órakor, a felcsúti Pancho Arénában kezdi szereplését az Aqvital Csákvár FC gárdája a hazai futball második vonalában. A Diósgyőri VTK-t fogadják.

Horog László

Fotó: Nagy Sándor, a csákváriak tulajdonosa várja a szezonkezdést Fotó: Horog László/Fejér Megyei Hírlap

A sárga-kékek pályájának felújítása nem fejeződik be a hétvégéig, ezért a Fejér megyei alakulat az élvonalbeli szomszédvár otthonában, Felcsúton, a Pancho Arénában, a centerpályán fogadja az elitből frissen, májusban kiesett, azóta jelentős vérfrissítésen átesett diósgyőrieket. A borsodiaknál komoly változások álltak be az utóbbi hetekben, edzőt váltottak, sok játékostól megváltak, megerősítették a keretet, Eb-n is járt labdarúgót igazoltak, nem titkoltan az azonnal visszajutás a céljuk.

- Nagy meccs lesz, reményeink szerint a lefújás után mi örülhetünk – mondja Nagy Sándor, a csákváriak elnök-tulajdonosa. – Ráadásul a körítés sem lesz hétköznapi, az ország egyik legszebb arénájában fogadhatjuk a keleti országrész reprezentánsát. A belépés ingyenes, mindenkit várunk az összecsapásra, remélem, sokan eljönnek, szurkolnak csapatunknak.

Fotó: Nagy Sándor, a csákváriak tulajdonosa várja a szezonkezdést Fotó: Horog László/Fejér Megyei Hírlap

A vértesaljai együttes az elmúlt idény jelentős részét a vonal alatt, tehát a kiesés rémétől fenyegetve töltötte, végül megkapaszkodtak az NB II-ben. Náluk is komoly változások történtek, a vezetőedzői poszton Visinka Edét a korábbi válogatott védő, Mónos Tamás váltotta. A céljuk a nyugodt szezon, a középmezőnyben tartózkodás. Jó szezonkezdetben reménykednek, bár a sorsolásuk nem kedvező, habkönnyűnek nem mondható az első három összecsapásuk. Azonnal rangadóval nyitnak, a piros-fehérek ellen, majd az elittél szintén frissen búcsúzó Budafokkal találkoznak, aztán következik a Vasas, amelynek szintén veretes a múltja, az angyalföldi piros-kékek is mindenáron visszatérnének a legmagasabb osztályba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában