amerikaifutball

2021.06.11. 22:56

Fontos rangadó előtt a koronázók

A Maker’s Mark Hungarian Football League alapszakaszának első köre után máris következik a második, a Fehérvár Enthroners a Győr Sharks együttesét látja vendégül a First Fielden.

Beke Zsombor

Múlt héten megállíthatatlan volt az Enthroners

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A koronázóvárosiak kiváló idényt futnak, hiszen a HFL alapszakaszának első körét az élen zárták. A múlt hétvégi fordulóban pedig történelmi győzelmet arattak hazai pályán a Budapest Wolves ellen, hiszen a fővárosiakat eddig még egyetlenegy alkalommal sem sikerült legyőzni, ám minden sorozat egyszer megszakad, és a vendégek támadójátékát lenullázva 26-0-s sikert könyvelhetett el az Enthroners.

Jaime Hill tanítványaira a hét végén újabb nagy feladat vár, méghozzá már az alapszakasz második körében, hiszen a második helyezett Győr Sharks gárdája látogat Székesfehérvárra. A találkozót az eredeti kiírás szerint egyébként Győrben játszotta volna a két együttes, de a csapatok megállapodása értelmében a megyeszékhelyre került át a mérkőzés.

Múlt héten megállíthatatlan volt az Enthroners
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az alapszakaszban már egyszer találkoztak a felek, a First Fielden megrendezett derbit a Fehérvár nyerte 3514-re. A cápák jó formában érkeznek a Takarodó útra, ugyanis az elmúlt két mérkőzésüket egyaránt megnyerték, a Wolves ellen hátrányból felállva győztek, míg a Cowbellst magabiztosan múlták felül. Ha a szombaton 15 órakor kezdődő rangadót az Enthroners nyeri, akkor már biztosan döntőbe jutott Jaime Hill együttese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában