újraindul a toborzás

2021.06.08. 10:12

Bajnoki címet nyert az U14-es rögbicsapat

A fővárosban rendezett gyerektornán adták át a bajnoki érmeket. A Fehérvár Rugby Club U14-es csapata a legfényesebbel térhetett haza.

Németh Krisztián

A Fehérvár Rugby Club U14-es lány bajnokcsapata

Fotó: a klub

A bajnoki címet a Fehérvár Rugby Club és a Velence által alkotott nagykoalíció csapata zsebelte be. A koronavírus miatt előbb törölték, majd mégis lejátszották a nyolcfordulós bajnokságot. A Fejér megyei kis régiós csapatba az FRC négy, a Nádasdladány és a Velencei Rögbi Club két-két főt adott a bajnokcsapatba. A siker nem valósulhatott volna meg az edzők összefogása nélkül. Persze, ez magától értetődő, hiszen valamennyi érintett tréner kötődik a Fehérvár Rugby Clubhoz. Hollósi Gábor korábban az FRC csapatkapitánya volt, Lazareszku Zsolt pedig a 90-es évek egyik legeredményesebb csapatában játszott. A bajnokcsapat szakmai munkáját átfogóan Csörgei István – a felnőtt férfi csapat játékosa – irányítja. A fehérvári klub szakvezetése legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a pandémia miatt elmaradt iskolai toborzásokat ősztől újraindítsa. Az edzések nyáron sem állnak le a Köfém-rögbipályán, hetente kétszer tartanak tréninget.

A Fehérvár Rugby Club U14-es lány bajnokcsapata
Fotó: a klub

Az FRC U14-es bajnokcsapatának névsora:

Grüll Virág, Molnár Melina, Szűcs Kinga, Völgyi Boglárka (FRC), Borsányi Luca, Váci Eszter (Nádasdladány), Somogyi Teodolina, Kovács Réka (Velence)

Edző: Csörgei István.

A Fehérvár Rugby Club U14-es lány bajnokcsapata

Fotó: a klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában