Frissen Fejérből

2021.05.02. 10:16

Tízgólos vereségbe futottak bele a futsalosok

A futsal NB I rájátszásának Alsó-ház 7. fordulójában a Nyírgyulaj KSE vendége volt a Dunaferr DUE Dutrade FC. Sok sanszot nem adtak a légiósokkal teletűzdelt hazaiak, és tízgólos győzelmet arattak a kissé szárnyaszegett újvárosiakkal szemben.

Káldor András

Az újvárosi Németh László (fehér) ezúttal tudta bevenni a Nyírgyulaj kapuját

Fotó: a Klub

Nyírgyulaj KSE – Dunaferr DUE Dutrade FC 11-1 (6-1)

Nyírbátor, zárt kapuk mögött

Nyírgyulaj KSE: Opre – Longo 1, Da Silba, Csoma 2, Lapa 1. Csere: Petró, Orosz, Nagy B. 2., Hajdu 1, Harmati 1, Vlaszovics 3, Domokos. Edző: Lovas Norbert

Dunaferr DUE Dutrade FC: Cseresnyés – Csányi, Szabó K., Dorogi, Bartha. Csere: Bán (kapus), Kovács K. 1, Kürti, Facskó, Németh L. Edző: Facskó József.

Nem várt sétagalopp a dunaújvárosi gárdára, hiszen ellenfelük eddig a rájátszásban jó formát mutatott, és az összes mérkőzését megnyerte pályaválaszóként, míg a továbbiakban is csupán egyszer vesztettek. Valerij Vlaszovics és Nagy Bence vezérletével már az első félidőben tetemes előnyt kovácsoltak, függetlenül attól, hogy Kovács Krisztián még az 5. percben válaszolt, és ki tudta egyenlíteni Szerhij Lapa találatát.

Az újvárosi Németh László (fehér) ezúttal tudta bevenni a Nyírgyulaj kapuját
Fotó: a Klub

A szünet után sem változott túlságosan sokat a helyzet, hiába próbálkozott a Dunaferr, és hiába irányította már a pályán belül is Facskó József edző tanítványait, a védekezésben továbbra is gondjaik voltak. Nem véletlenül kaptak ebben a húsz percben is öt gólt. A végjátékra pedig fizikailag is felőrlődtek a csatában, s ezt könyörtelenül kihasználta a Nyírgyulaj KSE.

A Dunaferr DUE Dutrade FC az alsóházi versenyfutás következő állomásában az Újpest RFC-220 Volt csapatát fogadja szerdán 19 órakor a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában