Frissen Fejérből

2021.05.19. 11:10

Sérülés: Joe Bergeron szezonjának vége

A Fehérvár Enthoners két győzelemmel nyitotta az idei HFL-szezont, a hazai nyitányon a Győrt verték magabiztosan, míg legutóbb idegenben a Budapest Cowbells csapatát győztek le. Utóbbi siker vezéráldozattal is járt.

Beke Zsombor

Fotó: Fehérvár Enthroners Facebook

Magabiztosan kezdte a 2021es HFL-szezont a Fehérvár Enthoners csapata, hiszen két mérkőzésből kettőt megnyert, méghozzá magabiztosan. Hazai pályán a Győrt 35-14re, míg a Budapest Cowbells együttesét 20-0-ra verte meg Jaime Hill vezetőedző gárdája. A sikert azonban beárnyékolja a márciusban érkezett Joe Bergeron súlyos sérülése. A fehérvári klub beszámolója szerint a játékos egy teljesen ártalmatlan szituációban szenvedett térdsérülést, az MRI-vizsgálat elülsőkeresztszalag-szakadást mutatott ki.

Elülsőkeresztszalag-szakadást szenvedett
Fotó: Enthoners

Bergeron kiesése fájó lehet az Enthonersnek, hiszen az első két fordulóban több száz futott yard és TD-k szerepelt a neve mellett. A közeljövőben Székesfehérváron végzik el a játékos műtétjét. Nem az amerikai légiós az első komoly hiányzó a fehérváriak idei szezonjában, hiszen az irányító Gombos Bencét áprilisban egy rejtélyes kór támadta meg, kórházi kivizsgálásokra szorul, visszatérése bizonytalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában