foci

2021.05.27. 22:03

Sóstón a Fejér megyei pályázat díjazottjai

Immár hetedszer hirdette meg rajzpályázatát a megyei futballszövetség. Az FMLSZ díj­átadóját a Mol Aréna Sóstó főtribünjénél rendezték.

Horog László

A rajzpályázaton jól szereplő gyerekeket köszöntötték

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Egy éve már nagy sikert aratott, hogy a korábbi helyszín után a pazar futballarénában került sor a díjkiosztójára annak a rajzpályázatnak, aminek a rendezők a „Bozsik-programos élményeim” címet adták. Ezúttal is sok rajz, festmény érkezett, a díjakat Barczi Róbert, az MLSZ sportigazgatója, Balogh Attila, a MOL Fehérvár FC ügyvezetője, Schneider Béla, az FMLSZ igazgatója, valamint Bencsik István, az FMLSZ társadalmi elnöke adta át. A közönségdíjakról háromtagú zsűri döntött, Slettné Hanzsér Lilla, Pataki Nikolett és Balog Gábor.

Az U7-es korosztályban az intézményi rangsorban három vértesi gyermek végzett az élen, Egész Luca, Árvai Áron és Fodor Flóra, mindhárman a Mesevár Óvoda Csákvár növendékei. Az egyesületi rangsorban Katona Annamária (Rácalmás), Szokolay Márton (Viadukt SE) és Fodor Péter (Rácalmás) volt a legjobb, a 9 éven aluliaknál az egyesületi versenyben Ivanyenko Ádámot, Tóth Hanna Noémit és Szilasi Lénát díjazták, mindannyian fehérváriak, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola nebulói.

A rajzpályázaton jól szereplő gyerekeket köszöntötték
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Az egyesületi versenyben Horváth Bertalan, Rehák Bence és Barankovics Balázs végzett az élen. A 11 éven aluliaknál Ivanenyko Natália, Sümegi Nimród és Ujfalusi Léna volt a legügyesebb, a sportklubok képviselői között Pancza Zalán, Győző Tamás és Berényi Bence végzett az első háromban. A 13 év alattiaknál Hollósi Dorka, Németh Adelina és Matus Gergely Áron rajzolt legszebben, a másik rangsorban Szabó Gábor Bálint nyert, Kovács László előtt.

A közönségdíjat az U7-es korosztályban Ivanics Kende, Varga Kristóf és Egész Luca, az U9-ben Lukács Bence Ákos, Kovács Kornél és Bóka Nagy Gergő, U11-ben Győző Tamás, Surapka Zalán és Szép Enikő, míg a 13 évnél fiatalabbaknál Földvári Noémi, Szabó Ferenc és Kiss Eszter kapta. A legtöbb rajzot beküldő intézmények között a fehérvári Vörösmarty-iskolát, a Mesevár Óvoda Csákvárt, a Dunaújvárosi Óvoda Napsugár Tagóvodát díjazták, az egyesületek között a Videoton FCF Baráti Kört, a Rácalmás SE-t és a Mezőfalva Medoszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában