Frissen Fejérből

2021.05.02. 18:18

A Loki belőtte a helyzeteit

A Merkantil Bank NB II 36. fordulójában a DVSC nagy csatában, de biztosan győzte le az Aqvital FC Csákvár csapatát.

Káldor András

A debreceni Varga Józsefet (piros) sokszor csak szabálytalanság árán állították meg a csákvári védők

Fotó: Kovács Péter

DVSC-Aqvital FC Csákvár 3-1 (2-1)

Debrecen, Nagyerdei-stadion, 2000 néző

Vezette: Hanyecz Bence (Berényi Ákos, Kis Zoltán)

DVSC: Kosicky – Bévárdi (Kusnyír, 66.), Pávkovics, Korhut, Ferenczi – Pintér Á. (Baráth, 58.), Varga J. (Haris, 76.), Dzsudzsák, Bódi – Bárány (Sós, 66.), Szécsi M. Vezetőedző: Toldi Gábor.

AFC Csákvár: Markek – Murka (Major G., 58.), Posztobányi (Vörös, 78.), Albert I., Tányéros, László N. (Ganbayar, 70.) – Kocsis B., Mészáros D. (Baracskai, 58.), Madarász – Daru (Csató M., 78.), Mim. Vezetőedző: Visinka Ede.

Gól: Dzsudzsák (24.), Bódi (26., 11-esből), Bárány (47.), Szécsi M. (94.) ill. Madarász (8.), Ganbayar (72.)

A 7. percben előbb Bódi Ádám talált be lesről, majd Markek Tamás hosszú kirúgása László Noelt találta üresen a baloldalon, a védő remekül tekerte középre a labdát a bal oldali vonal mellől, érkezett Madarász Márk és 5 méterről talpalva a kapu közepébe helyezett, 0-1. A folytatásban sokkal többet pattogott a vendégek térfelén a labda, a Csákvár jobbára a kontrákban bízott, és ezek az akcióik rendre veszélyt is teremtettek Tomás Kosicky kapuja előtt. A 24. percben aztán góllá érett a DVSC fölénye, Dzsudzsák Balázs 20 méterre a kaputól egy igazítás után jobbal kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-1. A 26. percben Bárány Donátot hátulról ellökte Albert István a 16-oson belül, a játékvezető némi hezitálást követően büntetőt ítélt, melyet Bódi vágott a jobb alsóba, 2-1. A 28. percben Posztobányi Patrik 11 méteres lapos lövését védte ajtó-ablak helyzetben Kosicky egy formás támadás végén. A 35. percben Madarász szabadrúgását Kosicky csak kitenyerelni tudta, Daru Bence 5 méterről nyomban a hálóba fejelt, de les miatt nem adta meg a találatot Hanyecz Bence.

A debreceni Varga Józsefet (piros) sokszor csak szabálytalanság árán állították meg a csákvári védők
Fotó: Kovács Péter

Közvetlenül a szünet után Ferenczi János remek tértölelő átadása tisztán találta Bárányt, aki az ötösről bevetődve passzolt a hálóba, 3-1. A 72. percben Kocsis Bence csapta be a védőket, beadására érkezett Baracskai Roland, akinek a lövését Kosicky csak kiütni tudta, jött viszont Ganbold Ganbayar és a kipattanó labdát 10 méterről a hálóba lőtte, 3-2. A 94. percben Sós Bence tette középre a labdát, amelyet Szécsi Márk 2 méterről vágott a hálóba, 4-2.

A Csákvár így továbbra is harcban van a bennmaradásáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában