Futsal

2021.04.25. 18:30

Rúgott gól nélkül szenvedett vereséget a Dunaferr DUE Dutrade FC

A futsal NB I Alsó-ház 6. fordulójában a Dunaferr DUE Dutrade FC az Aramis SE csapatát fogadta. Ebben a kétszer húsz percben nem sok köszönet volt a házigazdáknak, nagy különbségű Aramis-siker született.

Káldor András

Dorogi Benjamin (piros) ezúttal nem talált be

Fotó: a klub

Dunaferr DUE Dutrade FC – Aramis SE 0-9 (0-2)

Vezette: Kubicsek Máté – Vass István – Kondákor Márk

Dunaferr DUE Dutrade FC: Cseresnyés – Csányi, Boldizsár, Dorogi, Németh L. Csere: Gergely (kapus), Kovács K., Garda, Szabó K., Kürti, Facskó, Bartha. Vezetőedző: Facskó József.

Aramis SE: Soós – Harnisch 2, Sáhó, Papp 1, Gál A. Csere: Molnár G. (kapus), Fülöp 4, Temesi, Bita, Pap, Gémesi, Keresztúry 1., Boznánszky 1., Jenei. Vezetőedző: Moga Flavius Lorant

Abban reménykedtek az újvárosi futsalosok, hogy megtörik az eddigi negatív sorozat, és öt vereség után hatodjára győztesen hagyják el a pályát a nagy múltú Aramis gárdája ellen. A találkozó első perceiben kétgólos előnyt kovácsoltak a vendégek, ám ezt követően jól tartotta magát a vendéglátó. A szünet után azonban hat perc alatt négyszer mattolták Cseresnyés Alexet a budaörsiek, majd a folytatásban Fülöp Viktor vezérletével sima győzelmet arattak.

A vereség oka elsősorban a Dunaferr gyenge védekezésének volt köszönhető – igaz a fiatalokból álló piros-fehérek összes mérkőzését végigkíséri ez a november óta, amikor a gárdát alapjaiban megrendítette a fő támogató csapat mögül történt kivonulása.

Dorogi Benjamin (piros) ezúttal nem talált be
Fotó: a klub

Az újvárosi együttes eddig minden mérkőzését elveszítette a rájátszásban, és mindössze egypontja van, amelyet még az alaszakaszból hozott magával.

A Dunaferr FC pénteken 18 órától a Nyírgyulaj KSE vendége lesz, majd az Újpest RFC ellen zárják a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában