Égető szükség a győzelemre

2021.04.27. 16:25

Még mindig kellenek a pontok a Csákvár csapatának

A Merkantil Bank NB II 35., hétközi fordulójában régi ismerősökkel teli Budaörsi SC érkezik a Tersztyánszky Ödön Sportközpontba a 18 órakor kezdődő összecsapásra. Amennyiben legyőzi riválisát a házigazda újabb lépéssel közelebb kerülhet a bennmaradáshoz.

Káldor András

A sérüléséből visszatérő csákvári bombázó Daru Bence (fehér) találatai sokat segíthetnének csapatának

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az AFC Csákvár csapata vasárnap bizonyított küzdeni tudásból és akaratból jelesen vizsgázott a Szombathelyi Haladás otthonában, és korántsem érdemtelenül vitte haza mindhárom pontot. A „vizsgaelőadásoknak” azonban ezzel még nincs vége, hiszen egy újabb akadály tornyosul előttük, méghozzá a Budaörsi SC együttese, mellyel hosszú évek óta mindig nagy csatát vívott a gárda.

A sérüléséből visszatérő csákvári bombázó Daru Bence (fehér) találatai sokat segíthetnének csapatának
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Borítékolható, hogy a tabellán a 6. helyen tanyázó Pest megyei alakulat ellen rettentően nehéz kilencven perc vár a Visinka-tanítványokra. Annál is inkább, mivel ősszel a Budaörs ideiglenes otthonában, Tatabányán 3-1-re nyertek a házigazdák. Horváth Roland találatára még tudott válaszolni Madarász Márk, ám ezt követően Molnár Tibor és Halmai Ádám góljai tették biztossá a zöld-feketék sikerét. Ezt megelőzően a Magyar Kupa 7. fordulójában viszont ugyancsak ilyen eredmény született, csak fordítottan. A Budaörsben több korábbi csákvárival találkozhatunk, Szabó Balázs, Fényes Szabolcs, Kékesi Alex, Molnár Csaba, Molnár Tibor és Horváth Roland is játszott itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában