Futsal

2021.04.12. 20:45

Húsz perc alatt eldőlt a Dunaferr-FTC mérkőzés

Az NB I-es futsalbajnokság rájátszásának alsó házában a 4. fordulót rendezték, a Dunaferr DUE Dutrade FC csapata a rajta kívül eddig ugyancsak a play offban nyeretlen FTC-Fisher Klíma együttese ellen sem tudott átlépni saját árnyékán, és komoly vereségbe szaladt bele.

Káldor András

A dunaújvárosi futsalosok (piros) ezúttal futottak az eredmény után, annak ellenére, hogy igyekeztek ezúttal is

Fotó: Dunaferr

Dunaferr DUE Dutrade FC–FTC-Fischer Klíma 2-11 (0-5)

Dunaferr: Cseresnyés – Csányi, Boldizsár, Dorogi, Németh L. 1. Csere: Bán (kapus), Váradi, Kovács K. 1, Garda, Szabó K., Kürti, Bartha. Edző: Facskó József.

FTC-Fischer Klíma: Tóth Gy. – Rábold 2, Büki 3, Cseri, Östör 1. csere: Nyerges (kapus), Németh P., Öreglaki 2., Fekete R. 3., Sámson, Panyi. Edző: Machalek Attila.

A dunaújvárosi futsalosok (piros) ezúttal futottak az eredmény után, annak ellenére, hogy igyekeztek ezúttal is
Fotó: Dunaferr

A 2. percben Rábold Richárd vezetést szerzett a vendégeknek, majd a félidő közepéhez érve egy percen belül kétszer hibáztak a piros-fehérek, és ez alapvetően meghatározta a folytatást. Ötgólos előnnyel mehetett a Fradi a szünetre, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt újvárosi játékosok is jócskán hozzájárultak ehhez, hiszen Öreglaki Norbert és Fekete Róbert egyaránt erősítette hosszabb-rövidebb ideig a házigazdákat. A pihenő után sem változott túlságosan sokat a helyzet, és később Büki Baltazárral sem tudtak mit kezdeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában