Fradi-győzelem

2021.04.15. 20:18

A futsalbajnokságban sincsenek csodák, simán kikapott a Dunaferr

A futsalbajnokság rájátszásának alsóházában, a 9. fordulóban az FTC-Fisher Klíma csapata egy héten belül másodszor – ezúttal hazai pályán – is legyőzte a Dunaferr DUE Dutrade FC együttesét.

Káldor András

Az újvárosiak (piros) mindent megtettek a szépítésért

Fotó: Dunaferr DUE

FTC-Fisher Klíma –Dunaferr DUE Dutrade FC 10-4 (5-2)

Népliget, zárt kapuk mögött.

Vezette: Szűcs L – Forgács –Takács I.

FTC-Fisher Klíma: Nyerges – Sámson, Öreglaki, Fekete 3, Hosszú 1. Csere: Tóth Gy. (kapus), Németh P. 1, Rábold 1, Büki, Cseri, Panyi, Östör. Edző: Machalek Attila.

Dunaferr DUE Dutrade: Cseresnyés – Csányi, Szabó K., Dorogi, Bartha 3. Csere: Gergely (kapus), Bán, Kovács K. 1, Kürti, Németh L. Edző: Facskó József.

Az újvárosiak (piros) mindent megtettek a szépítésért
Fotó: Dunaferr DUE

Nem sok jóra számíthatott az újvárosi gárda, miután pénteken hazai környezetben 11-2-es vereséget szenvedtek a zöld-fehérektől. Ettől függetlenül sokkal jobban indult ez a találkozó, hiszen az 1. percben Bartha Roland használta ki a házigazdák labdavesztését, ezzel megszerezve a vezetést. Más kérdés, hogy még ebben a percben egyenlítettek a házigazdák Fekete Róbert révén. Utána még két ferencvárosi találat következett – igaz utóbbi Csányi Dávid öngóljának lett könyvelve, miután bepattant róla a labda a kapuba. Majd Bartha kozmetikázott az álláson, de a szünetet követően egyre jobban kinyílt az olló, bár ezúttal azért nem lett olyan nagy a különbség, mint a múlt heti összecsapáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában