röplabda

2021.04.22. 21:00

A célok: felzárkózás, menekülés

Mindkét fehérvári klub hazai környezetben lép parkettre az NB II-es férfi-kézilabdabajnokság 19. fordulójában, az albások bravúrra, a cunderesek a kötelező győzelem begyűjtésére készülnek szombaton a VOK-ban.

Krebsz András

Támadásban a Cunder. Míg az albások az élmezőnyt ostromolják, a fekete mezes gárda a bennmaradásért küzd

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Déli csoport 6. helyét elfoglaló Alba-MÁV Előre SC játékosaira kőkemény ütközet vár a 15 órától kezdődő összecsapáson, a Grőber-legények ugyanis a dobogó második fokán tanyázó Szigetszentmiklós U23-as csapatát látják vendégül. A legutóbbi négy fellépésén három pontot gyűjtött székesfehérvári alakulat otthoni szereplésére eddig nem lehet különösebb panasz (6-1-2), győzelem esetén Bárdosék egy pontra megközelítenék soros ellenfelüket.

Támadásban a Cunder. Míg az albások az élmezőnyt ostromolják, a fekete mezes gárda a bennmaradásért küzd
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az NB II-es tagsága megtartásáért küzdő, nyolc ponttal a tabella 10., még a piros vonal alatt lévő pozícióját birtokló Cunder TU Kézisuli együttesére kiesési rangadó vár a hétvégén. A 18 órától kezdődő találkozón csak és kizárólag a győzelem elfogadható Ruprechték számára, ellenkező esetben az eddig mindössze öt egységet begyűjtő KIKI SKFT gárdája magával ránthatja a mélybe a cundereseket. A két csapat április harmadikán Izsákon lejátszott bajnokiját a székesfehérváriak nyerték (26-32), az elmúlt hetek játékát nézve szombaton is hasonló eredmény várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában