Esélyeshez méltóan játszottak

2021.03.18. 19:16

A DUE-Maarsk Graphics csapata nem hagyott kétséget, simán győzött

Az E.ON női NB I-es vízilabda-bajnokság 16. fordulójában az Euroliga négyes döntőjébe jutott DUE-Maarsk Graphics csapata magabiztosan, hat góllal győzte le az FTC-Telekom gárdáját.

Káldor András

A Dunaújváros nem hagyott kétséget a rangadó kimenetelét illetően, az FTC csak az első negyedet tette szorossá

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

DUE-Maarsk Graphics– FTC- Telekom 11-5 (2-2, 2-0, 5-2, 2-1)

Dunaújváros, zárt kapuk. Vezette: Csanádi, ifj. Kenéz.

DUE-Maarsk Graphics: Magyari – Szilágyi 1, Gurisatti 4, Horváth B. 1, Mahieu 1, Garda, Ziegler 2, Pál 1, Szabó N., Mucsy, Brezovszki 1, Szellák. Vezetőedző: Mihók Attila.

FTC-Telekom: Csehó-Kovácsné – Petik, Máté 1, Jenei 1, Pőcze, Kövesdi, Muzsnay 1, Illés, Kuna 1, Vályi 1, Krénusz, Felkai, Neszmély. Vezetőedző: Gerendás György.

A Dunaújváros nem hagyott kétséget a rangadó kimenetelét illetően, az FTC csak az első negyedet tette szorossá
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Veretlenségük, valamint első helyük megőrzésének reményében ugrottak medencébe az újvárosi lányok ezen a rangadón. Más kérdés, hogy nem számíthattak sétagaloppra a zöld-fehérek ellen, hiszen ellenfelük volt az idei szezonban az egyetlen csapat, mely pontot szerzett tőlük. Bár az első negyed kiegyenlített és szoros csatát hozott, a folytatás már az egyetemistáké lett, és fokozatosan őrölték fel riválisukat. A harmadik játékrészben igen termelékenyek voltak, és nagyjából el is döntötték a meccset ebben a nyolc percben. Különösen jól zártak hátul, hiszen a második félidőben összesen egyszer talált be a Fradi. A DUE-Maarsk Graphics csapata legközelebb szombaton a BVSC-Zugló otthonában újabb rangadót játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában