ultrák

2021.02.01. 20:33

REAKCIÓ! – A Red Blue Devils szurkolóinak nyílt levele

A Red Blue Devils szurkolóinak nyílt levele, melyet a fehérvári ultrák közösségi oldalukon jelentettek meg, s melyet változtatás nélkül közlünk:

Ferencz Balázs

Az RBD már 30-éve támogatja szervezetten a lelátóról a csapatot. ULTRA-ként természetesen eredményekre való tekintet nélkül, mindig is ott leszünk a lelátón, vagy épp a stadion mellett, hogy buzdítsuk a játékosokat. Nem tehetjük meg ugyanakkor, hogy a legjelentősebb csoportként a fehérvári lelátón, ne közvetítsük szurkoló társaink többségének véleményét és ne nyilvánuljunk meg az elmúlt hónapok, évek történéseiről.

Csaptunk nevének a VIDEOTON-nak elvételekor, még azt kommunikáltátok, hogy szintet lépünk és a nemzetközi porondon történő folyamatos megmérettetés miatt, kell felvennünk a jelenlegi fő támogatónk nevét és dobjuk sutba a TRADICIÓNKAT. Mi ez ellen a döntés ellen, már akkor is minden erőnkkel tiltakoztunk! A profi szintű szlogenekkel és kommunikációval azóta is tele van a padlás…

A hosszú távú és tudatos csapatépítést nem látjuk azóta sem, ahogy a nemzetközi porondon történő folyamatos megmérettetést sem….

A legrosszabb számunkra, hogy sokszor még azt sem látjuk, hogy a játékosaink mindent megtennének a pályán a győzelemért, szurkolóikért, vagy, hogy méltók legyenek arra a mezre, amit magukon viselnek…

Nem kívánunk természetesen sem az anyagi sem a szakmai kérdésekbe mélyebben belefolyni, de eddig sajnos nem azt látjuk vissza a pályán, ami a hivatalos kommunikációs csatornákon ránk zúdul. A helytelenül, illetve el nem végzett szakmai feladatok nyilván számon kérhetőek, a saját munkájáért mindenki felelősséggel tartozik!

Ezúton is követeljük, hogy a klub vezetősége törje meg hallgatását és nyilvánuljon meg a teljesen nyilvánvaló szakmai sikertelenség és kudarcok kapcsán.

Minden Videoton szurkoló nevében nyilvános és konkrét válaszokat, terveket és lépéseket várunk, továbbá a megfelelő szakmai, esetleg személyi konzekvenciák levonását!

Nem bűnbakokat szeretnénk keresni és kreálni, de a klub jelenlegi helyzetében joggal várható el, hogy a kitűzött célok ne csak komolytalan légvárak legyenek.

RBD ULTRAS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában