Hydro Fehérvár AV19

2021.02.22. 23:01

Kijönni a hullámvölgyből

Kedd este Bolzanóban javíthat a Hydro Fehérvár AV19, miután sorozatban két meccset is elbukott az ICEHL középszakaszában.

Németh Krisztián

Fel kell állni és tovább kell „korcsolyázni”, olyan magabiztosan, mint az elmúlt hónapokban! Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az éllovas otthonában vívott fellépéssel féltávhoz érkezik a középszakaszban az AV19, amely elvesztette jó formáját, miután 11-3-as vereségbe szaladt bele itthon a Bécs ellen, majd vasárnap 4-1-re alulmaradt Salzburgban.

Volt már a szezonban olyan pofon, ami jól jött, például a klagenfurti 5-0

– Apróságok döntöttek, de tény, a Salzburg nagyon jól játszott, tele energiával. Végig ugyanazt a ritmust és tempót diktálták. Nekünk ez sajnos nem sikerült. Voltak jó periódusaink, de nem tudtuk velük felvenni a versenyt hatvan percen keresztül. Kemény párharcok, jó tempó jellemezte a mérkőzést. Kisebb hullámvölgyben vagyunk, meg kell találnunk a kiutat! A bécsi vereséget megelőzően nyerni tudtunk, de nem játszottunk jól. Talán kicsit elkényelmesedtünk, ilyet nem szabad tennünk – hangsúlyozta Antti Karhula a fehérváriak mestere.

Fel kell állni és tovább kell „korcsolyázni”, olyan magabiztosan, mint az elmúlt hónapokban!
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Volt már a szezonban olyan pofon, ami jól jött, emlékezzünk csak a klagenfurti ötösre! Reméljük, időben kapta a társaság a taslit, mert egy ilyen alapszakaszhoz parádés rájátszás dukál! Erre hangolódva pedig a Bolzano ellen három nap alatt kétszer is lehetőség lesz a javításra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában