Foci

2021.02.10. 08:00

Készülnek a folytatásra Bicskén

Újabb két edzőmeccsel hangolódott az NB III-as bajnokság február végi folytatására a Bicskei TC. A csapat két hátvéddel erősödött az elmúlt időszakban.

Németh Krisztián

Még van mit csiszolni a sárga-kékek játékán

Fotó: klub

A Budapest Honvédban nevelkedő, időközben az ETO-t és a Soroksárt is megjáró 20 éves Szabó Bátor szélső hátvédként vethető be, a huszonkét esztendős Rétyi Tamás ugyancsak a hátsó alakzatban segítheti új csapatát. Február elején mindketten a Bicskei TC csapatához írtak alá. Rétyi megyei kötődésű, hiszen a Puskás Akadémiában nevelkedett, de megfordult Csákváron is.

Még van mit csiszolni a sárga-kékek játékán
Fotó: klub

Ami a csapat felkészülését illeti, múlt héten nehezen induló, de könnyed sikert arattak Csordás Csaba tanítványai a Vasas U19-es csapata felett. A második félidőben kezdtek hullani a gólok: Németh, Farkas, Lencsés, Kákonyi, Bajor és Peinlich góljaival 6-1-re verték az angyalföldieket. Szombaton már saját súlycsoportjából fogadott ellenfelet a Bicske. Az NB III. Közép csoportjában vitézkedő ESMTK komolyabb erőpróbát jelentett. A vendégek egy védelmi hibát kihasználva szereztek vezetést az első félidőben, amelyben gyengén muzsikáltak a házigazdák. Ám a cserékkel felfrissített bicskei együttes remek góllal egyenlített a 48. percben: Nagy-Jáger sarokkal juttatta a labdát a gólvonal mögé. A klasszis megoldás nem hozott különösebb lendületet a sárga-kékek játékába, a hajrában is az ESMTK volt életesebb. A 87. percben egy szöglet utáni fejessel meg is szerezte a győztes gólt a fővárosi gárda.

Csordás Csaba együttese szerda este játssza következő felkészülési mérkőzését, méghozzá az MTK Budapest U19-es csapata ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában